Vinterns 10 finaste blå dunjackor Image

Vinterns 10 finaste blå dunjackor

Blått är flott! Kolla in de här blå dunjackorna som värmer skönt när kylan slår till.

Skippa tråkigt svart, och välj vinterns trendfärg blått på årets dunjacka. Lika klassiskt, tidlöst och stilrent som svart men betydligt mer personligt. Spana in de här modellerna för dam och herr!

Till henne

Peak performance dam Det här är en lätt och värmande lättviktsjacka som är helt underbar att ha på sig. Perfekt för vinterns kalla dagar! Peak Performance, rekommenderat pris 3 795 kronor.

Wyte damThunder är en bekväm och smickrande dunjacka som passar för vinterns alla aktiviteter.  Jackan har ett mjukt och skönt dunfoder som kommer hålla dig varm under större delen av vinterhalvåret. Tänk på att jackan är liten i storleken, så du kan behöva gå upp en storlek! Wyte, rekommenderat pris 1 295 kronor.

Dbrand damDet här är fluffig jacka med ett tjockt dunfoder som kommer hålla dig extra varm i vinter. Jackan passar till alla tillfällen eftersom den både är varm och har en snygg design. D Brand, rekommenderat pris 1 995 kronor.

2117 Of SwedenBracco är en ultralätt och värmande dunjacka som är användbar året runt. Du kan ha jackan som ett värmande mellanlager vid temperaturer under nollan. 2117 Of Sweden, rekommenderat pris 1 295 kronor.

HaglöfsDet här är en skön, värmande och snygg dunparka med huva som passar för alla typer av vinteraktiviteter. Modellen är lång för att ge extra värme, vilket är bra om du är riktigt frusen av dig. Haglöfs, rekommenderat pris 2 995 kronor. 

Till honom

haglöfs herrOm du är allergisk mot dun är den här lättviktsjackan perfekt! Jackan har ett syntetfoder som håller dig varm vid kalla vinterdagar, precis som ett vanligt dunfoder. Haglöfs, rekommenderat pris 2 195 kronor.

peak performance herrDen här jackan är stilren, sportig och perfekt för alla dina utomhusaktiviteter. Du kan dessutom använda jackan under en skaljacka som ett värmande lager. Peak Performancerekommenderat pris 2 295 kronor.

2117 Of Sweden herrDet här är en lätt och värmande dunjacka som du kan använda året runt. Modellen har små dunkanaler, som håller dunet på plats. 2117 of Sweden, rekommenderat pris 1 495 kronor. 

wyte herrDet här kommer bli din nya året-runt-favorit! Du kan bära jackan som ett ytterplagg eller som ett mellanlager under en skaljacka för att hålla värmen när kylan slår till. Tänk på att gå upp en storlek eftersom jackan är liten i storleken! Wyte, rekommenderat pris 799 kronor. 

8848 altitudeDet här är en sportig dunjacka med en mångsidig funktion. Du kan bära jackan separat eller som ett mellanlager under en skaljacka. Den här jackan gör dig redo för vinterns äventyr!  8848 Altitude, rekommenderat pris 1 595 kronor. 

LÄS MER: Fars dag-presenter för alla slags pappor

LÄS MER: Dunjackan från Peak Performance som är bäst i test