Vårens snyggaste sportswear är här Image

Vårens snyggaste sportsklær er her

Retrocoola treningsplagg snygga nog att bära till vardags. Det er en ny trendkolleksjon fra Blacc i et nøtteskall. Og vi elsker den!

I flera säsonger har designers hämtat inspiration från sportvärlden till sina kollektioner och träningsmodet fortsätter att kännas helrätt även utanför gymmet. Blaccs nya trendkollektion våren 2018 består av de perfekta plaggen att dra på sig till och från träningen, på helgpromenaden eller för att hänga hemma i soffan. Det finnes også funksjonelle tights og sportstopper slik at du kan svette i stil den kommende sesongen.

- Sportskläderna kommer i en härlig mix av skön bomull och polyester medan träningskläderna är gjorda i en nylonkvalitet som håller fukt och svett borta, säger Sophie Tranarp, designer på Blacc.

SHOPPA HÄR: Kolla in hela utbudet från Blacc

HoodieTrend by Blacc er en serie mjuka, sköna plagg för både träning och vardag. Som Flip Hoodie i en gosig oversize modell .

I kollektionen hittar du inte mindre än tre olika tröjor, som alla kan matchas snyggt med byxorna: en oversizad hoodie, en mjuk sweatshirt med crewneck och en schysst, croppad hoodie. Färgskalan går i krispigt vitt, klassiskt blått och mjukt gult.

- Colour-blocking er en stor trend for SS18 og det er den som avspeglar sig i Blaccs senaste trendkollektion. Kolleksjonen er en blanding av sportsklær og treningsklær som snyggt matcher hverandre. Blockpanaler i ulike farger er den røde tråden i kolleksjonen som gjør at du kan matche alle plagg med hverandre, sier Sophie Tranarp.

Jump sports braSport-bh:n Jump Sports Bra er en av redaksjonens favoritter.

LÄS MER: Test av nye kolleksjoner fra Blacc

LÄSMER: Dette er Blaccs nye ambassadør Anna Dahlbom