Trendigaste badkläderna 2017 Image

Trendigaste badkläderna 2017

Nu är sommaren snart här och det är dags att köpa ny bikini och baddräkt. Här är trenderna du ska hålla utkik efter.

Varmare temperaturer betyder att det snart är dags för beach 2017! Badmodet fortsätter att vara färgglatt, sportigt och väldigt blommigt. Wyte beachwear erbjuder ett stort sortiment med mix and match av olika modeller och mönster. Låt fantasin flöda! Nytt för i år från Wyte är dessutom strandkläder som tunika, badväska och flipflop.

Vilka är de tre största badmodetrenderna 2017?

– Baddräkt är stort för SS17 och det får gärna finnas något som sticker ut på den, som en öppen rygg eller meshdetaljer. Välj helt enkelt en baddräkt med det lilla extra. Måste-trend nummer två skulle jag säga är en sportig crop top. En tredje trend är bikinitopp med wrap-around-funktion, vilket är stort för SS17. Det spelar ingen roll om du väljer med mönster eller i en solid färg, säger Sophie Tranarp, produktspecialist på Wyte.

wyte ss17
Baddräkt är verkligen ett måste i år!

Vad gäller för killar?

– Färgglada surfshorts är nu borta och i stället är det lite kortare badshorts som gäller. Enfärgade badshorts är stort för SS17 men också prints och skarpa färger.

Vilken av Wytes bikinis gillar du allra mest?

– Jag gillar den virkade bikinin väldigt mycket. Kommer matcha underdelen av den korallfärgade crochet-bikinin med överdelen som har butterfly-printet. Köp över- och underdelar i både solida färger och mönster, så kan du mixa och matcha på ett snyggt sätt.

Vad är viktigt att tänka på när jag köper en bikini?

– Självklart att den sitter bra på så att du känner dig bekväm på stranden. Det kan också vara en god idé att ha lite olika modeller, så att du inte får tydliga solränder. Investera gärna i en bikiniöverdel som är lite mer täckande om du till exempel ska spela volleyboll.

Hur tar jag hand om min bikini på bästa sätt?

– Genom att tvätta dina badkläder för hand med skonsamt tvättmedel. Speciellt om du badat i klor eller fått solkräm på badkläderna. Kloret och kemikalierna bryter ner lycran i plagget, som då kan tappa sin passform. Så ta hand om dina badkläder ordentligt och ge dem lite extra kärlek så håller de både passformen och färgen bättre.

wyte ss17
Hela utbudet av Wytes badkläder hittar du HÄR.

LÄS MER: Så ska du tvätta din bikini