Trendspaning! 8 funktionella vindjackor Image

Trendspaning! 8 funktionella vindjackor

Funktionellt sportmode blir allt mer populärt  och under våren 2019 är den snygga vindjackan på tapeten. Här är modellerna vi inte kan sluta sukta efter. 

Lättviktsjacka som står emot vind, lättare regn och har ett lätt genomskinligt yttre är ett hett tips till alla fashionistas där ute. Här är 8 nya vindjackor som trillat in på Sportamore. 

Houdini.jpgVindtät, vattentät och lätt att packa med sig. Säg hej till den ultralätta och snygga skaljackan från Houdini. Funkar lika bra på vandringen under sommarmånaderna som till och från gymmet, rekommenderat pris 1 695 kronor. 

Tommy Sport.jpgMed ett vattenavvisande yttre, justerbar midja och snygga detaljer i blått och rött visar Tommy Sport att en vindjacka kan vara både snygg och funktionell, rekommenderat pris 1 695 kronor. 

Reebok.jpgRätt med rutor! Den här streetjackan har en avslappnad passform, hög krage och en trendig rutstruktur framtill. Reebok, rekommenderat pris 899 kronor. 

Puma.jpgRocka Sporty Spice-looken i Pumas nya träningsjacka som, förutom att den får toppbetyg på designen, är vatten- och vindavvisande. Rekommenderat pris 599 kronor. 

Saucony.jpgFunktionellt mode är helt klart en grej i vår och den här jackan är inget undantag. Den är lätt, står emot både vind och lättare regn samt har reflexdetaljer över ryggen. Saucony, rekommenderat pris 999 kronor. 

Nike.jpgVattenavvisande yttre möter coolt mönster på jackans ryggparti och ärmar. Matcha gärna den midjekorta träningsjackan med ett par höga tights, Nike, rekommenderat pris 999 kronor. 

Asics.jpgÄr du beredd på att bli chockad? Tack vare det superlätta, vävda materialet väger den här jackan bara 56 gram. Som att inte det vore nog är modellen både vind- och vattentålig. Asics, rekommenderat pris 949 kronor. 

Kari Traa.jpgStilren träningsjacka med ventilationshål på sidorna och ryggen för hög andningsförmåga när det är dags för en löprunda (eller du måste springa till bussen på morgonen). Kari Traa, rekommenderat pris 1 195 kronor. 

SHOPPA HÄR: Fler träningsjackor att älska

LÄS MER: Säsongens 12 bästa nyheter från Adidas

LÄS MER: 11 vårnyheter från Nike du inte vill missa