TEST! Sneakers för henne Image

TEST! Sneakers for henne

Et par joggesko er alltid et sikkert kort. Det er snyggt, det er lätt att matcha och framför allt är det skönt för fötterna. Ta del av vår test og finn dine nye favoritter!

Psst! Denne testen er fra 2018. For å se vår siste test. Klikk her!

Reebok Royal Complete PFM ReebokroyalSE

Märke: Reebok

Modell: Royal Complete PFM

Rekommenderat pris: 649 kroner

Finnes i färgerna: vit och svart

Materiale: Yttersula i gummi og ovandel i läder.

Passform: De er stora i storleken, så pendlar du mellan två storlekar kan du absolut ta den mindre utan problem.

Komfort: En mjuk sko som sitter riktigt skönt runt foten. Tack vare det lite tjockare materialet passar den fint även en kallare höstdag. Den tjocka yttersulan i gummi ger dig ett stadigt och skönt grepp.

Design: Det er et par klassiske vita sneakers med en clean design, men den coola sulan gjør dem litt mer spennende og bryter av det vita snyggt.

Sammanfattning: Reeboks sneakers er utmärkta för dig som vill ha något klassiskt utan att det blir för tråkigt. De är stilrena och basic, men den bruna något högre gummisulan ger dem lite mer edge. Det blir en tøff effekt til den ellers helvita skon. De små detaljerna i guld gör dem kompletta. En stilren, myk sko som passer til det meste og funkar även en kall höstdag tack vare det tjockare materialet.

Lyle & Scott Teviot Twill Lyle SE

Märke: Lyle & Scott

Modell: Teviot Twill

Rekommenderat pris: 649 kronor

Finnes i färgerna: blå, vit och svart

Materiale: Canvastyg og stadig gummisula.

Passform: Lite stela i tyget när du först får på dig skorna, men det mjukas upp efter några användningar. De er rymliga i storleken och känns sköna på foten.

Komfort: Skorna är mjukare och skönare än de ser ut, men det är ett par skor som måste gås in. De blir däremot bara skönare ju mer du använder dem. Känns stabila att gå i men du som letar efter dämpning behöver lägga i en ordentlig sula.

Design: En klassisk og ren design som funkar for alle tillfällen. Med rundade snören piffas skorna upp och de får lite mer liv och karaktär. Rätt diskreta skor men fortfarande väldigt snygga , och med en enkel liten detalj på sidan i form av Lyle & Scotts örn blir skon komplett.

Sammanfattning: Vil du ha et par klassiske og stilrene tygsneakers? Satsa på de her! Perfekta att ha på jobbet eller på en avslappnad lunch på stan. Ibland är det inte svårare än så här: ett snyggt och säkert kort.

Superga Acot Linea Superga Acot SE

Märke: Superga

Modell: Acot Linea

Rekommenderat pris: 799 kroner

Finnes i färgerna: vit

Materiale: Ovandel i bomull og platåsula i gummi.

Passform: Lite svår i storleken. Den sitter bra på främre delen av foten men glappar i hälen. Tar du en mindre størrelse får tårna i stället inte plats. Men annars en rätt så bred sko.

Komfort: Skorna är lite stela och kan skava en del vid kanterna och vid hälen. Vid den främre delen av foten sitter skon skönt vilket ger den några pluspoäng.

Design: Otroligt snygga skor som får lite extra karaktär med en rejäl platåsula. Den tar ett par i övrigt rätt basic sneakers till en ny nivå. En solklar tiopoängare når det kommer til design!

Sammanfattning: En riktigt läcker och trendig sko. Minuset er størrelsen som drar ned betyget lite. Det er ingen sko du kan gå langt med, derimot er det en riktig fullpott stilmässigt. Går lätt att matcha till allt; klänning eller byxor, dag som kväll. I høst kan du med fordel skippa den plattare tygskon og kjøre på litt mer høyde, det blir succé!

Puma Basket Heart Patent Puma BasketHeart SE

Märke: Puma

Modell: Basket Heart Patent

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finnes i fargerna: svart, vit, beige og rosa

Materiale: Yttermateriale i skinn med en gummisula.

Passform: Sitter som en smekk og er normal i størrelsen.

Komfort: En hyfsat bred sko der foten får plass som den skal. Inte mycket stötdämpning men skön att ha på sig.

Design: Ett par riktigt snygga, retroinspirerade sneakers. Med kule og brede snører får skorna en ekstra touch. Ett pluss i kanten er at det medföljer två par snören: ett par i siden och ett par i bomull, så att du kan växla mellan en mer feminin look med sidensnören och en sportigare med bomullssnören. At det er en instagramvennlig skor råder det ingen tvil om. Det er vanskelig å ikke sluta titta ned på skorna medan du går.

Sammanfattning: Om du har tröttnat på dina mer traditionella sneakers är de här godingarna ett mer iögonfallande alternativ. Med glansigt skinn och breda skosnören får du en sjukt snygg sko som du kan ha til det mesta i höst. Lite sötare stil men fortfarande en riktigt sportig look. Med de her på fötterna kommer du att stå ut ur mängden.

Adidas CF Advantage Clean Adidas Advantage SE

Märke: Adidas

Modell: CF Advantage Clean

Rekommenderat pris: 699 kroner

Finnes i färgerna: Vit

Materiale: Mjukt läder och sula i gummi.

Passform: Då skorna har en tjockare sula i sig är det bra att gå upp en storlek, det blir annars för trångt. Dessuten sitter de superskönt.

Komfort: Bekväma skor som sitter som de ska på foten med en tjock sula som ger en skön och bra dämpning. Du kan lett gå en hel dag i disse.

Design: Skorna är stilrent vita med de tre klassiska Adidas-ränderna diskret på sidorna. En stil som aldri går ur tiden og som du aldri tröttnar på, helt enkelt.

Sammanfattning: Vill du ha ett par klassiska och avskalade sneakers att förlänga sommaren med så är de här skorna perfekta. Her er det less is more som gjelder og de kommer matcha i princip alla dina outfits i höst. Till ett par snygga jeans eller en kjol kommer du känna dig stilig i dina Adidas CF Advantage Clean.

Nike Air Max Motion LowNike arimax motionSE

Märke: Nike

Modell: Air Max Motion Low

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finnes i färgerna: rosa/vit, svart och vit

Materiale: Yttermateriale i tekstil og sula i gummi.

Passform: Sitter helt perfekt og føles stadiga runt foten. De kan derimot upplevas som smala beroende på hur din fot ser ut.

Komfort: Skon har en design uten sømmer og sitter godt. Lätta på foten samtidigt som de känns stabila och sköna att gå i en hel dag, på jobbet eller på en skön promenad.

Design: Sportig og sømløs design som gjør dem fleksible. Snygga detaljer på hälen med Air Max bubblan som syns. En ovandel i herlig mesh som gjør at de andas bra og føles luftiga. Pluss for den söta färgen som piggar upp en grå höstdag.

Sammanfattning: Du kan gå runt i de här sköna skorna en hel dag utan att få ont i fötterna. De har en bra andningsförmåga tack vare meshdelen på skon som håller fötterna svala. Matcha dem til en trendig sportswearlook på jobbet eller på stan og känn dig härligt sportig och snygg.

Svea Charlie Sneaker Svea SE

Märke: Svea

Modell: Charlie Sneaker

Rekommenderat pris: 999 kroner

Finns i färgerna: svart och vit

Materiale: Yttertyg og sula i polyester.

Passform: Rymlig i størrelsen men sitter så pass bra at du kan ta din vanlige størrelse. Trots ett plastigare material omsluts foten bra.

Komfort: Känns lite klumpiga och stora på foten. Men de er sköna med sin rymliga sula och har en bra passform där foten får ordentligt med plats. Materialet er plastisk, noe som gjør at det ikke blir så bra og det kan gjøre at føttene blir litt svettige etter en dag.

Design: En kul og litt annerledes design på skorna som får den til å stikke ut av mengden. Den snygga platåsulan gör skon ännu mer speciell.

Sammanfattning: Skorna har en egen lekfull design som er litt klumpete, men som er pen og føles helt riktig i tiden. Vil du ha et par riktigt coola skor som sticker ut lite ur mängden? Matcha kläderna med de här karaktäristiska skorna i höst och det kommer bli en hit!

SHOPPA HÄR: Alle våre damsneakers

LÄS MER: Derfor skal du kjøpe innersulor til dine skor