Test: Nya Pulseboost Winterized från Adidas Image

Test: Nye Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er en løper som klarar snabba riktningsförändringar likt ingen annan löparsko. Nå finnes den i en helt ny tapping! Her er Pulseboost Winterized.

I somras gjorde den älskade boostsulan från Adidas entré på marknaden i uppdaterat format. Pulseboost HD kombinerade den maxade komforten från boost-teknologin med grym stabilitet och en yttersula för bästa grepp på asfalt. Nå tar Adidas sin supersko til nye nivåer gjennom å tilpasse Pulseboost etter vinterväglag. Sportamores testpanel av både dam- og herreløpere har sprungit i skon, så her tyckte de.

Pulseboost herr och dam

Modell: Pulseboost Winterized, Adidas dam og herr.

Fäste: Sedan flera år tillbaka samarbetar Adidas med bildäckstillverkarna Continental i utformandet av yttersulan på sina löparskor.

- Jag gillar det kreativa collab-idén med att ta Continental-gummi och smacka på under en löparsko. Greppet är suveränt, och den känns stabil och pålitlig även i sidoförflyttningar, säger herrtestaren och damtestarna fyller i:

- Ja, det føles som om Adidas har gjort en jevnere fordeling av trykkpunktene, noe som gir bedre stabilitet, men det reduserer jo også risikoen for å glida rundt på underlaget.

Materiale: Til den vintertilpassede Pulseboostmodellen har Adidas gjort oppdateringer blant annet på skons ovansida. Den nya ovansidan har samma tighta passform, men är i övrigt både varmare och mer vattentät.

- Jeg hadde lite funderingar kring hur kombinationen av textilovandel och vintersko skulle klara kyla och väta, men det är inga problem. Jag känner ingen vind genom tyget som du annars kan göra och eftersom materialet är behandlat så avisas vattnet, utan att sippra in, säger herrtestaren.

Dämpning: For deg som allerede lärt dig älska Adidas supersköna boostdämpning har vi glada nyheter - dämpningen känns igen också i Pulseboost Winterized.

- Sulan er stabilare och stadigare än tidigare boost-skor, men den ger ändå känslan av att du studsar fram i varje löpsteg. Så dämpning och energiåtergivning är som vanligt klockren!

Komfort: Med en stram konstruksjon og den hyllede boost-dämpningen kan Pulseboost knappast være annet enn superskön - eller?

- Pulseboost Winterized er helt fantastisk å ha på føttene! Skorna sitter som en smäck och greppar hälen på ett bekvämt och mjukt sätt. Komforten er høy. Det känns ungefär som att du tar på dig en strumpa, säger en damtestare.

Design: Bra design er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker vinterlöparskor kontra vanliga löparskor, men helt oviktigt är det definitivt inte! Derfor har Adidas prytt sin oppdaterte Pulseboost med blant annet reflekser.

- Reflekterande detaljer är jättebra eftersom vi pratar löpning under mörka månader, men de är snygga också! I övrigt är designen cool tycker jag - så pass cool att Pulseboost kan passera som sportiga sneakers, vill herrtestaren lova och damtestaren fyller i:

- Ja, de er absolut så snygga att jag skulle kunna använda dem till vardags!

Sammanfattning: Pulseboost er en sko som til forskjell fra stora delar av det övriga sortimentet är helt inriktad på löpning i stadsmiljö. Vid löpträning under gatlyktornas sken finns helt andra utmaningar än de du konfronterteras med på landsväg eller i elljusspår. Derfor er den her nya löparskon från Adidas försedd med extra mycket stabilitet för belastningar i sidled. Pulseboost Winterized er for deg som ikke regner hverken vinterns mørker eller kyla. Med en ekstra kraftig ovandel, en kraftig tilpasning til vinterväglag og ekstra reflekser har du ingen ursäkter till att ställa in löprundan i höst och vinter!

LES MER: Alt du trenger å vite om nye Pulseboost HD

SHOPPA HÄR: Adidas Pulseboost HD

SHOPPA HÄR: Alle våre sko