Så blir du riktigt stark – fightern Madeleine Vall Beijner tipsar dig Image

Så blir du riktigt stark - fightern Madeleine Vall Beijner tipsar dig

Drømmer du om å bli skikkelig råsterk? Her er fightern Madeleine Vall Beijners beste tips

For å øke din muskelstyrke kreves det selvsagt en hel del trening, men hvilken type trening, egentlig? Madeleine Vall Beijner som tidigare har varit professionell fighter och i dag arbetar som kampsportsinstruktör, PT och stuntman avslöjar hur hon lyckades bli så stark.

- Personligen tycker jag om att vara stark på ett användbart sätt. Jag tränar inte för det estetiska utan jag tränar för att jag vill vara stark, snabb och rörlig, så jag tycker om alla former av träning där du lär dig att rå på din egen kropp och kroppsvikt och få råstyrka, säger Madeleine Vall Beijner, som har tusentals följare på Instagram.

Hvilken type trening er det?

- Jeg tycker exempelvis om att träna utomhus, klättra, springa i skogen och jobba mycket med min egen kroppsvikt. Et annet eksempel er en forbrytelse der du lærer deg å bruke kroppen din. Det tycker jag är att föredra och det brukar även göra gott för insidan.

Så det blir en hjelp av ulike treningsformer for deg?

- Lyxen med å ikke elitsatsa er at jeg kan gjøre litt av hvert og det uppskattar jag väldigt mycket. Jeg blander gymnastikk, dans, boksing, brottning og yoga som virkelig er helt spesielle treningsformer.

Hva er favorittsporten?

- Om jeg bare skulle velge en så er det kampsport, noen form for fighting. Der tycker jag att du får allt, kondition, styrka och dessutom gör det gott för självkänsla och själ.

Tack till Haninge thaiboksning

LÄS MER: Så tränade kämparna Madeleine Vall Beijner inför Wonder Woman

LÄSMER: 4 boxningsövningar du kan göra med en vän