Spana in Pollops nya barnkläder med fina mönster Image

Spana in Pollops nya barnkläder med fina mönster

Giraffen Pollop har fått sällskap av ett zoo! Pollops höstkollektion är full av lekvänliga och mjuka plagg för barn i förskoleåldern. 

Barnklädesmärket Pollop är lekfullt, färgglatt och praktiskt. I höstens första kollektion har giraffen Pollop fått ett gäng djurkompisar: tröjorna och byxorna pryds av glada tryck med krokodiler, elefanter, lejon, zebror och andra exotiska djur. 

– Vi har gjort kläder för de minsta barnen mellan ett och fem år som tycker om att leka och inte vill begränsas av sina kläder. Därför är plaggen tillverkade i mjuka material som uppmuntrar till rörelse, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Pollop. 

pollopCollegetröjorna finns både som hela tröjor och zip-hoodies. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

I höstkollektionen ingår mjukisset i form av collegetröjor och collegebyxor (tips: mixa olika färger med varandra!), set med ribbade tröjor och byxor, underställ och fleecetröjor, så att Pollop kan vara med barnet både inomhus och utomhus. 

– Vårt underställ är nytt för hösten. Det kan barnet ha under sina regnkläder eller skalplagg för att hålla värmen när det börjar bli lite kyligare utomhus. 

Alla Pollops plagg är designade så att de ska vara lätta att ta på och av. Till exempel har tröjorna tryckknappar i halsringningen som gör dem lätta att dra över huvudet. Och fleecejackan går smidigt att öppna och stänga med dragkedja.

– Fleecen kan både användas som en skön jacka de dagar det inte regnar ute, eller som en värmande tröja. Blir det varmt under dagen är det bara att dra ned dragkedjan!

pollopFleecetröjan finns i flera färger och kostar bara 149 kronor. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

LÄS MER: Guide: Hitta rätt gummistövlar till ditt barn