Shoppingtips! 9 snygga, svarta sneakers för herrar Image

Shoppingtips! 9 snygga, svarta sneakers för herrar

Vi listar: Tidlösa, svarta sneakers för honom - perfekt att bära i vår och sommar!

Nei, oransje er ikke alt det nye svarte! Svarta sneakers er tidløse, klassiske og stilrene og lette å holde etter. Her har vi listet ni godingar för herrar som du inte vill vissa.

SHOPPA DIREKT: Alle sneakers for ham, henne og barna

Snygga sneakers för herr

vans_sneakers.jpgDet går ikke å ikke tycka om Vans sneakers. De om något kan klassas som tidlösa! Asher sneakers er enkla att matcha till, då de ser bra ut till såväl kostymbyxor som jeans och t-shirt.

nike_sneakers_herr.jpgMed Air Max Gravitation på fötterna känns det som att du går på luft, och det är ju faktiskt precis vad du gör. I sulan på dessa sneakers från Nike finns en luftkudde som gör de studsiga och sköna.

nike_sneakers.jpgNikes sneaker Atsuma består av store deler återvunnet materiale og gjør skon til et bra miljøval. Dessutom väger den knappt någonting, vilket gör det hela ännu bättre.

nike_skor_herr.jpgSkinnsneakers er alltid ett bra val om du letar efter en mer hållbar modell. Nikes Court Vision Lo er en riktig godbit, som er perfekt til et mer dresset, men likevel sporty, antrekk.

hummel_sneakers.jpgDen största fördelen med de här svarta skorna är att de väger väldigt lite, samt andas bra. Essen fra Hummel er med andre ord et klokkeklart alternativ under sommarhalvåret, da du ogärna klär dig för varmt om fötterna.

helly_hansen_sneakers.jpgHP Foil F-1 er i grunn og bunn en seglarsko fra Helly Hansen, men visst går den å bære til hverdags også! Sulan är ljus för att inte lämna märken på vita båtdäck, och ovandelen andas och torkar snabbt!

ecco_sneakers.jpgJaja, visst er väl den här sneakern mer grå än svart, men den är ändå så snygg att vi var tvungna att slänga med den! Modellen kommer fra Ecco og erbjuder förutom sitt vackra yttre en beväm och anatomisk sula.

ecco_skor.jpgStiligt värre! Den her Ecco-skon er en dressad skinnsneaker som gjør seg bra på festligheter så vel som på kontoret.

adidas_sneakers.jpgHur cool? Quadcube fra Adidas har en design som ingen annen sneaker, men det er likevel ikke det som er dens främsta fördel. Den her skon har designats for å gi skön dämpning och hög komfort, för att du ska orka arbeta eller promenera i den en hel dag!

SHOPPA HÄR: Joggesko for ham

LÄS MER: Sneakers som trendar 2020