Säsongens bästa köp: Nya hybridjackan från Peak Performance Image

Säsongens beste kjøp: Nye hybridjakker fra Peak Performance

En hybridjacka er det beste av to verdener - den kombinerer skön värme med full rörelsefrihet, för att du ska kunna maxa din aktivitet. Dette er den nye hybridjakken fra Peak Performance.

Peak Performances jakker er kjent for å holde høy kvalitet. Det gjelder også den siste nykomligen til deras syskonskara - hybridjakken Argon Hybrid Jacket.

Hvilken type jakke er Argon Hybrid Jacket?

- Argon Hybrid Jacket er en multifunksjonell jakke som både kan brukes som mellomlager om det er riktig kaldt og som et lettviktigt ytre lager i svala miljøer. Ved å blande vår Argon-teknologi med polarfleece på sidene og ermene har vi kombinert høy andningsförmåga, varme og full bevegelsesfrihet!

Når skal jeg bruke Argon Hybrid Jacket?

- Argon Hybrid Jacket er mangesidig og varm nok til å kunne brukes som hverdagsjakke, men også rørlig nok til å funke for en rekke aktiviteter der du trenger å kunne svinge på armene - golf og vandring til eksempel.

Peak Performance Argon Hybrid JacketArgon hybridjakke finnes i svart, oransje og blått for herrer og svart, rosa og grønt for damer.

Fordeler med Argon Hybrid Jacket?

- Det beste med den her hybridjakken er at den dekker og varmer kjernen din, noe som fører til at varmt blod kan pumpes ut fra brystet og varme opp resten av kroppen. Polarfleecen bidrar til at jackan blir rørlig og andas på topp.

Hvordan skiller Argon Hybrid Jacket seg fra Argon Light Jacket?

- De skiller seg først og fremst fra hverandre i og med materialets funksjoner og dets bruksområder. Argon Hybrid Jacket er designet for maksimal bevegelsesevne, mens Argon Light Jacket er tilpasset for å tåle når du er mer statisk.

Skillnaden mellom jakkene fra Peak Performance:

  1. Helium hood jacket - vind og vanntett dunjakke som kan brukes året om, som mellomlager eller ytterplagg.
  2. Daybreak jacket - skaljakke med tovägsstretch, for vandring eller lignende aktiviteter.
  3. Argon light jacket - en tynn dunjakke som er tilpasset statiske utendørsaktiviteter og kan brukes året rundt.
  4. Adventure hood jacket - myk softshelljakke i vannavvisende materiale med god andningsförmåga, for utomhusaktiviteter med mye rörelser.

LÄS MER: Snabbguide till dunjackorna från Peak Performance

SHOPPA HÄR: Se alle våre hybridjakker!