Saucony White Noise Collection har landat Image

Saucony White Noise Collection har landat

Sauconys absoluta bästsäljare har fått nya kläder. Här är sommarens finaste löparskor!

Har du en dålig dag? Stress i kroppen? En hjärna som kokar över? Då vet du säkert att löpning är ett bombsäkert botemedel. Med White Noise Collection hyllar Saucony den meditativa effekt och avslappning som löpning ger både kropp och sinne. 

Inspirationen till kollektionen är de positiva effekterna som löpning har på mental hälsa. White noise är en medicinsk term för ljud som har en avslappnande effekt, exempelvis "ohm" från buddhistmunkarnas meditation, eller ditt eget flås när du är ute och springer. 

White noise är inte enbart bra mot oro och stress, det förbättrar även dina sömnrutiner och minskar risken för depression. Dessutom ökar minnes- och inlärningsförmågan. Tanken är att inspirationen till skokollektionen ska synas i designen genom den vit- och gråmelerade överdelen som representerar ”noise” och sulan i ljus pastell som representerar ”clarity”. 

white noiseSamtliga skor i White noise-kollektionen. 

Vilken modell passar dig?                   

kinvara

Kinvara 9 har en utmärkt mix av snabbhet, låg vikt, grundstabilitet och responsiv stötdämpning. Den passar löpare på alla nivåer. Fyra millimeter dropp från häl till tå och en sula som möjliggör ett effektivt och kraftfullt frånskjut med maximal energiåtergivning. Ovandelen består av en tunn och dynamiskt följsam mesh som förstärkts och ger ett anpassningsbart stöd runt mellanfoten. Kinvara 9 är det perfekta valet för all typ av tempo- och teknikträning, alternativt som en maratonsko för en driven löpare.

freedom

Freedom Iso 2 erbjuder optimal frihetskänsla och passar till både tempo- och distansträning för löpare med ett neutralt löpsteg. Med en kombination av låg vikt, fyra millimeter dropp och mycket flexibilitet och följsamhet, är Freedom Iso 2 en sko som följer löparens rörelser till perfektion. Sulan ger superbra stötdämpning och du får energi tillbaka i varje steg du tar. Ovandelen är en ny sorts stickad ovandel med integrerad plös, vilket ger en strumplik och omslutande passform runt hela foten med oslagbar komfort. 

ride

Ride Iso är med en fantastisk kombination av låg vikt, flexibilitet, grundstabilitet, löpglädje och responsiv stötdämpning en av löparnas favoriter bland de neutrala mängdträningsskorna. Den vävda ovandelen i mesh ger en dynamisk och anpassningsbar passform. Sulan är skönt dämpad och skon har hela åtta millimeter dropp, vilket ger en fartfylld löpkänsla utöver det vanliga. Passar dig med hög till normal hålfot, och finns i vidderna medium och wide.

Hurricane

Hurricance Iso 4 är Sauconys lyxigaste och skönaste pronationssko. Åtta millimeter häl-till-tå-dropp i kombination med en mjuk och avlastande sula med maximal energiåtergivning är en riktig vinnare. Den vävda ovandelen ger individuell anpassning och omsluter foten på absolut bästa sätt, vilket ger en passform utöver det vanliga. Yttersulans ger en följsam och nära markkontakt kombinerat med utmärkt flexibilitet. Den raka lästen ger god stabilitet och passar dig med normalt till lågt fotvalv. 

 LÄS MER: 3 heta vårnyheter från Saucony