Sandaler att vandra i Image

Sandaler å vandra i

Kjøp et par sandaler som går å bruke overallt! Her er tre modeller for menn som passer bra uansett om du er på stranden, i stan eller i skogen.

Glöm gamla hårda och platta sandaler som skaver och tröttar ut fötterna. Nya sandaler är uppbyggda, bekväma och gjorda i praktiskt material.

- Våre sandaler er alle gjorda för att ge så god komfort som möjligt och för att kunna användas på flera olika sätt. Mange modeller er så bra at du uten problemer kan gå langt i dem og også traske i litt dårligere terreng siden festet er så bra, sier Peter Granbom på Merell, og fortsetter:

- Multifunksjonalitet er viktig for mange, det blir veldig praktisk. Tar du dessutom hand om dina sandaler, gör rent dem med en mild tvållösning när de är smutsiga och ser till att de torkar ordentligt, kan du ha sandalerna i flera säsonger.

Får jeg strumpor i sandaler?

- Det synes jeg absolutt. Sandaler er først og fremst praktisk. Vil du ha noe som varmer lite, må du definitivt ta på deg sandaler.

Tre grymma sandaler för honom

sandaler

Merell Kabarra Convertible. Ordinær pris 799 kroner.

- En smidig sportsandal som er väldigt bekväm. Sulan ger bra grepp och många uppskattar att hälremmen går att ta loss.

sandaler

Merell Capra Rapid Sandal. Ordinarie pris 949 kroner.

- Ännu stabilare och tåligare. Capra kan du bruke til det meste siden den er rejäl, samtidigt som den är sval och lätt.

sandalerMerell Capra Rapid Sieve. Ordinarie pris 1095 kroner.

- Det här är en riktig hikesandal som skyddar tårna och går att snöra men är sval och skön eftersom hälen är fri. Foten stabiliseras också av en bra uppbyggd mellansula. Med den her er det bara att ge sig av!

LÄS MER :3 sandaler for henne

LÄSMER: Skorna du ska satsa på sommaren 2016

LÄSMER: Vårens stora löparskotest