Så många par sneakers behöver du Image

Så många par sneakers behöver du

Det är inte vår på riktigt förrän du köpt nya sneakers. Cecilia Blankens vet hur många par du behöver – och hur den perfekta outfiten till ett par sneakers ser ut.

Stilsäkra Cecilia Blankens är veteran i bloggvärlden, hon är före detta moderedaktör på Expressen och bor numer i Los Angeles och driver skomärket Blankens. Hon vet med andra ord exakt vad du borde ha på fötterna i vår.

nike air max
Här hittar du vårskor till henne, honom och barnen.

Hur många par sneakers tycker du man behöver för att överleva?

– Du behöver minst tre par till träning, för variationens skull samt för olika underlag och så vidare. Dessutom behöver du en neutral men cool variant till vardagskläderna, typ Nike Air Max, och sen en variant som har lite mer attityd. Så, minst fem par, säger Cecilia Blankens.

Vilka är dina favoritsneakers?

– Det varierar, men Nike är nästan alltid Nike! Dessutom gillar jag Blankens The Gloria lite extra just nu. De har ingen funktion precis, men är en sjukt cool sko bara.

Vad tycker du är den perfekta outfiten till ett par sneakers?

– Levi’s wedge jeans och en tight vit t-shirt.

Förutom sneakers, vilken skomodell är ett måste i sommar?

Träskor!

LÄS MER:
Nya träskor från Moheda

cecilia blankens
Cecilia Blankens gillar neutrala färger och enfärgade plagg, men vill mixa upp det med något som adderar "det där" – annars känner hon sig tråkig och osynlig. Här fixar hon det med blingbling-sneakers från sitt eget märke.

LÄS MER: Så väljer du rätt skor i vår