Så bra är nya löparskon Odyssey React från Nike Image

Så bra er nye löparskon Odyssey React fra Nike

Nike React golvade testpanelen i våras. Nå er det neste løparsko med den banebrytende applikasjonen her! Les vår test av Odyssey React.

SHOPPA HÄR: Vårt utbud av Nike React

Nike React markerte startskottet for den nye generasjonens løparskor, som er lette og bærekraftige samtidig som de er mjuka och fjädrande.

Odyssey React er den andre skoen fra Nike med den helt nye sortens skum og den siste nyheten i React-familien. Med lovord om en luftigare känsla och ett snällare pris var testpanelen förväntansfulla att få snöra på sig den här studsiga dojan. Scrolla ned for å ta del av deras åsikter.

Nike Odyssey ReactSE.jpg

Märke: Nike

Modell: Odyssey React

Finnes i färgerna: Rosa/vit, beige/rosa, svart/vit, svart og grå/svart for damer (men finns även i herrmodell)

Rekommenderat pris: 1 295 kroner

Passform: Som vanlig når det gjelder Nike bør du gå opp en halv størrelse. Passformen i själva skon är normal men sulan är ganska smal, så du med breda fötter hamnar utanför sulan med foten, vilket inte är bekvämt. Tåboxen er også smal og spetsig.

Komfort: Mmm ... Mjuk! Sulan er supermjuk og gir mye kraft og skjuts i steget, virkelig skön! Det gjør at den passar även dig som är lite tyngre och behöver landa mjukt i löpsteget för att inte få ont i knäna, höfterna eller ryggen. Skons plös kramar om foten som en strumpa och skon känns som ett med foten när du är ute och springer.

Fallhøyde: 10 mm. Det er et høyt drop og sulan er virkelig ekstremt responsiv, føttene holder seg pigga også når du springer langt.

Design: Fineste løsparskon testpanelen sett! Den lyse glassrosa fargen er helt underbar. Och det är sällan fel med en löparsko som lika gärna kan bäras som en sneaker. Dock finns det en risk att den blir smutsig innan du hinner blinka om du inte tar hand om dina skor.

Löpkänsla: Sulan är utan tvekan det som utmärker skon mest. Den ser inte bara ut som en glass - det känns också som att springa på fluffig mjukglass. En suverän mängdlöparsko för dig med neutralt löpsteg, perfekt för dig som springer ungefär samma runda varje gång, några kilometer eller runt milen. Mindre bra for deg som trenger en ultralett intervallsko, eller du som er ute i bushen og trenger ekstra grepp i et par trailskor.

Sammanfattning: Den plånboksvennlige versjonen av React Flyknit leverer virkelig på alle punkter. Flexibel og supersnygg löparsko som ger ett mjukt steg med mycket studs i. Grym! Däremot tycker vi inte att ovandelens meshtyg ger en luftigare känsla som utlovat, snarare tvärtom. Valet av neopren i bootiedelen (strumpkragen och plösen) gör att den blir rätt varm efter några kilometer, trots en del lufthål i meshen. Men det er et lite minus på en i övrigt imponerande löparsko. Den er perfekt for deg som vil ha en stabil kompis på foten når du er ute og springer dine vanlige rundor, og som dessuten vil kunne ha din löparsko som sneaker.

LÄS MER: Sann löparglädje i Nike Epic React

LÄS MER: 13 løparshorts for deg som får årskav