Sport bh-revolution från Nike: Swoosh One Piece Pad Image

Sport bh-revolution från Nike: Swoosh One Piece Pad

Bland alla sport-bh:ar finns en uppsjö av olika modeller beroende på vad du och din kropp behöver, men vissa modeller är extra populära. En av dem är Nikes Swoosh Sports Bra. Nu har den fått en innovativ uppgradering du inte vill missa!

Den ska vara funktionell och bekväm, och framför allt pålitlig: sport-bh:n har ofta mycket högre krav på sig än vad en vanlig bh har. Utan en bra sport-bh är träningen misslyckad. Ja, så är det ju faktiskt! En sport-bh ska ge dig stöd, och få dig att känna att du kan krossa dagens träningspass – oavsett vad du utövar för sport.

En längre vadderingspad istället för två mindre

De flesta som använder sport-bh:ar med vaddering har ett stort problem: att vadderingen, alltså de två kuporna som ska ligga över brösten, blir sneda, knöggliga eller åker ur sport-bh:n efter tvätt. Dessutom är det lätt att en av dem (eller båda) försvinner och att du aldrig kan matcha ihop dina pads i rätt sport-bh igen. 

Klassikern från Nike, Swoosh Sports Bra, har nu fått den uppgradering vi alla längtat efter: One Piece Pad, alltså en bh med vaddering som är gjord i en del istället för två, och som förs in via en större ficka upptill på sport-bh:n istället för genom två omöjligt små fickor på sidorna. Ett smart plus är att fickan som du använder för att föra in vadderingen också funkar som förvaringsficka!


SP20_WBN_Swooshbra_Wing_Detail1_072_rgb.jpgVadderingen på One Piece Pad stoppas in uppifrån, och är avlång istället för två separata kupor.

SP20_WBN_Swooshbra_Wing_Detail2_274_rgb.jpgFickan kan även användas till förvaring! Smart va?

Baserad på feedback från kvinnor

Baserat på feedback från kvinnor världen över har Nike tagit fram den nya sport-bh:n, vars vaddering ökar i tjocklek ju större storlek bh:n har. Det är för att bh:n ska ge rätt stöd oavsett hur du är byggd. Vadderingen är utformad för att ge optimalt stöd men också för att omsluta brösten på rätt sätt och ge dem en fin form. Nu behöver du aldrig mer störa dig på att kuporna i sport-bh:n inte är släta, att de försvinner i tvätten eller att de får bysten att se ojämn ut!

Här hittar du Nike One Piece Pad Sports Bra i svart. 

Här hittar du Nike One Piece Pad Sports Bra i rosa. 

SP20_WBN_Swooshbra_Wing_H2T_602_rgb.jpg Känn dig fri i Nike Swoosh One Piece Sports Bra!

LÄS MER: Test av årets bästa träningsväskor!

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med lätt stöd

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med medium stöd

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med högt stöd