Puma Uprising – det självklara fotbollsvalet för tonåringar Image

Puma Uprising - det selvklara fotbollsvalet för tonåringar

VM 2018 må være over men det väntar alltid en ny fotbollssäsong runt hörnet. Spana in de uppdaterade fotbollsskorna från Puma som passar alla spelartyper!

Det finns nog ingen som har missat Pumas populära träningskor, som är lika snygga att ha på gymmet som på stan och frontas av världsstjärnan Selena Gomez. Men Puma er også höjdare på fotbollsskor och har i skrivande stund precis lanserat den nya minikollektionen Uprising pack.

- Inspirationen bakom de två uppdaterade fotbollskorna är passionen och känslorna du har inför en ny fotbollssäsong. Vår typiska målgrupp är den fotbollsgalna tonåringen och nu tar vi tillsammans med spelare fotbollen till en ny nivå, säger Rutger Hagstad, nordisk marknadschef på Puma.

Uprising pack inneholder to oppdaterte Puma-modeller: Future og Puma One. Les mer om modellene her nedenfor!

Future 2.3 Netfit

Puma FutureFuture med en innovativ snøring finnes for både seniorer, anbefalt pris 799 kroner, og juniorer, anbefalt pris 649 kroner.

Future er skon for deg som vil stå ut fra mengden. Med den nye Netfit-snøringen kan du knyta skorna hur du vill för att anpassa passformen efter just din fot. Future har også en oppdatert ankelsocka i spandex som støtter anklene, samtidig som den låten foten holder en høy bevegelsesfrihet på planen. Den nye orangesvarta fargekombinasjonen føles helt riktig i høst. Den nye sulan er lett og fleksibel og muliggjør spill på både gräs og konstgräs.

Puma one 3 Lth FG

Puma OnePuma One er redo att ge spelarna det förtroende de behöver för att prestera på topp, rekommenderat pris 799 kronor. Finns även för juniorer, rekommenderat pris 599 kronor.

Puma One er skon som passer alle spillere, uansett om du er forsvarare eller anfallare. Den nya spandexsockan är till att du får det stöd du behöver samtidigt som den bidrar till en optimal passform och rörelsefrihet. Dobbkonstruktionen ger ett bra grepp på underlaget vilket underlättar vid snabba förflyttningar i sidled. Kombinasjoner av sølv og oransje kan ikke kännas mer rätt.

SHOPPA HÄR: Fotballskor for seniorer og juniorer

LÄS MER: Tutorial: Lær deg finta som Neymar Jr