Power Houdi – fleecetröjan alla bör ha i garderoben Image

Power Houdi - fleecetröjan alla bör ha i garderoben

Hvorfor endre et vinnende konsept? Houdini Power Houdi har sett likadan ut i 15 år og fungerer like bra i skidbacken som på jobben.

Redan i 2003 kom den første Power Houdin fra Houdini, og siden har den blitt en av varemerkets mest populære plagg. Den er like självklar i skidbacken som sena sommarkvällar - och vi vet varför.

- Power Houdi er en av våre klassikere, en plagg som i prinsippet har sett likedan ut i snart 15 år, den har bare finjustert i passform og ved ermslutt. Den er designad för att passa under ett skalplagg och passformen gör den smidig och möjliggör full rörlighet, säger Mia Grankvist på Houdini.

En av de unike detaljene med den populære trusselen, som både finnes for damer og herrer, er at den har aningen lengre ermar med tumhål og en høy, velformet krage som gjør at du ikke risikerer kalldrag når du er ute i kylan.

- Den er tillverkad i ett av de bästa fleecekvaliteterna, torkar snabbt och släpper ut oönskad överskottsvärme, förklarar Mia Grankvist.

Houdini Power Houdi Houdini Power Houdi finns i flera färger för både dam och herr. Rekommenderat pris är 1 995 kronor.

Tack vare det slitstarka materialet håller tröjan i många år. Det er også derfor tröjan har en slik stilren, klassik touch. Det er et plagg som du skal tycka lika mycket om nu som tio år framåt.

- Vi har fått mange positive kommentarer av våre kjøpare, en som ständigt återkommer är att den är beroendeframkallande. Ett av få hälsosamma beroenden kanske? säger Mia Grankvist.

Med en välformad luva och blixtlåsförsedda fickor passar tröjan, kort och gott, för alla. Og nei, det er ingen overdrift.

- Oavsett om du åker skidor på vintern eller behöver värme på stranden efter en hel dags surfande så är den lika uppskattad. Dessutom är det många som använder den som en vanlig, skön tröja till vardags och på jobbet.

LÄS MER: Derfor skal du kjøre Houdini-plagg

LÄS MER: 5 anledningar att älskar Houdini Motion Pants