Nytt märke för dansglada barn: Petite Pirouette Image

Nytt merke for dansglada barn: Petite Pirouette

Barn älskar lek och rörelse, och det kan vara bra att ha rätt kläder för aktiviteter som ditt barn väljer. Nå har Sportamore glädjen att välkomna ett helt nytt varumärke för små tjejer och killar som älskar att dansa och gymnastik: Petite Pirouette!

Alla som har barn vet att olika sporter, aktiviteter och hobbies kan bli en dyr historia, både når barnen vill testa olika typer av aktiviteter och om de väljer något att satsa helhjärtat på. En del barn vill börja på gymnastik eller dans när de är små, och danskläder kan vara ganska dyra. Du vill kanske inte heller gå till en nischad dansbutik för att köpa en massa kläder och skor om barnet bara vill testa en termin och se om det är roligt eller inte. Derfor er vi superglade for å kunne presentere Petite Pirouette på Sportamore!

- Vi på Petite Pirouette såg något som saknades: prisvärda dans- och gympakläder med hög kvalitet, säger Lovisa Greisz, produktutvecklare på Petite Pirouette.

Dansktøy for alle ballerinor

Nettopp som navnet antyder retter seg Petite Pirouette til barna som går på dans, gympa eller andre lignende aktiviteter med mye hopp, skutt og rörelser. Kläderna kan självklart även användas till utklädnad, som när det vankas maskeradkalas eller liknande. Bara fantasin sätter gränser! Petite Pirouette passar barn mellan 1,5 till 8 år och är gjorda i funktionsmaterial som andas och torkar snabbt.

- Alt for at ditt barn skal kunne leka, hoppa och springa utan att behöva besväras av att det är för varmt eller av kläder som skaver eller är oföljsamma, förklarar Lovisa Greisz.

petite pirouette svart
Petite Pirouette passer både på dansleksjonen, gymnastiken eller på maskeradkalaset.

Størrelsene på Petite Pirouette

I kollektionen för Petite Pirouette ingår dansdräkter med kjol, bodies, tyllkjolar och trikåtights. Färgerna går i svart, vitt och rosa. Tyllkjolene har et fint, sølvglittrende resårbånd i midten. Storlekarna på Petite Pirouettes plagg är så kallade dubbelstorlekar, och är normala i storlek. Størrelsene ser ut som følger: 86/92, 98/104, 110/116 og 122/128.

Her finner du alle klær fra Petite Pirouette.

LÄS MER: Så blir ni en aktiv familie

SHOPPA HÄR: Kläder från Petite Pirouette