Nikes nyheter ger oss surfvibbar Image

Nikes nyheter ger oss surfvibbar

Kombinera surflooken med träningsplagg från Nike. Här är färgsprakande och somriga träningsplagg som får dig att både vilja hänga och träna på stranden.

Tänk dig den där sköna surflooken som kombineras med funktionellt material och starka färger – vad får du då? I Nikes senaste träningsnyheter suddas gränsen ut mellan träning,  löpning och yoga. Du får en skön, lekfull look som ser till att du är redo för sommarens svettiga pass, vad du än väljer att träna. Här hittar du en blandning av cleana och enkla plagg med energiska färgkombinationer. 

För den som vill satsa på en stilren look är de svarta tightsen med en spännande edge i sina detaljer en favorit. Passar perfekt för sommarens alla träningspass, oavsett om du är inomhus eller på stranden. För dig som vill stå ut ur mängden och satsa på en mer färgstark look har Nike skapat färggranna, blockmönstrade och kroppsnära plagg som påminner om våtdräkter. 

Låt dig inspireras av Nikes nyheter som passar lika bra till yogapasset och löprundan som till ett hårt pass på gymmet!

Topp 3 nya sommarnyheter från Nike: 

Icon clashJumpsuit i en lekfull kombination av färger och mönster ger dig en cool surflook. Funkar lika bra att träna i som till cykling och löpning. Rekommenderat pris 1 195 kronor.

NikeFör dig som föredrar den cleana looken passar de här tightsen med coola meshdetaljer perfekt. Tänk dig de här och ett härligt yogapass på stranden! Rekommenderat pris 799 kronor.

Surf to sportVem vill inte testa den här färgglada tröjan designad för rörlighet med grym ventilation? Ger dig helt klart edge i gymmet, löpspåret eller på danspasset. Rekommenderat pris 579 kronor. 

SHOPPA HÄR: Linnen från Nike

LÄS MER: Spana in Nike icon clash