New in: Squatsäkra tights från Blacc Image

New in: Squatsäkra tights från Blacc

Äntligen! Det ska inte behöva vara en hel vetenskap att hitta prisvärda tights som inte är genomskinliga. Varmt välkommen säger vi till nya träningskollektionen från Blacc.

Alla har vi väl någon gång genomlevt den obehagliga upplevelsen av att gå på gymmet i nya tights, som först i det starka ljuset framför speglarna blir alldeles genomskinliga. Har du varit med om en sådan troschock vet du även hur svårt det kan vara att hitta tights som håller måttet.

– Det viktigaste av allt med den nya kollektionen är att samtliga plagg är "squat proof". Med andra ord kommer man inte att se dina trosor igenom tightsen, hur djupa knäböj du än gör! berättar Erika Adolfsson, produktexpert på Blacc.

SHOPPA NU: Träningskläder från Blacc

Träningskläderna från Blacc säljs sedan fem år tillbaka exklusivt på Sportamore. Det är med den erfarenheten i ryggen som de nu lanserar kollektionen Fitness.

Blacc Fitness riktar sig till gymtjejerna. Det är snygga och funktionella plagg som designats för framhäva de former som du arbetat hårt för i gymmet. Band annat våra scrunch tights, som är sydda med en rynkeffekt mellan skinkorna, framhäver rumpan väldigt fint, säger Erika Adolfsson och fortsätter:

– Men kollektionen består främst av seamlessplagg som du matchar ihop till en outfit. Samtliga seamlessplagg är stretchiga och sköna i kvalitén, samtidigt som du upplever att de sitter åt och håller in. 

blaccDet är tightsen som är det stora med Blaccs nya kollektion, men missa inte att matcha med tillhörande top! Här är Fitness Seamless Racerback Bra och Fitness Seamless Tights 7/8.

Höstens trender

Överlag är matchande tights och top något som förväntas vara hett på gymmen i höst.

– Det har redan varit trendigt ett tag, men matchande set håller definitivt i sig. Utöver det ser vi mycket melange i olika färgställningar och även camomönster. Camo verkar aldrig gå ur tiden! 

Självklart hittar du även dessa trendiga inslag i Blaccs egna kollektion.

– Vårt camo-set med långärmad crop top och matchande tights är perfekt när höstsäsongen startar på gymmet. Camomönstret kommer i både grönt och svartgrått.

Då ska du träna i Blaccs tights

Även om de nya plaggen riktar sig till gymtjejer gör de sig bra också vid andra aktiviteter.

– Fitnesskollektionen passar de flesta träningsformer, lugn pilates, tuff HIIT, svettig crossfit eller varför inte unna sig att känna sig lite extra snygg på hemmaträningen?

Kollektionens användningsområden är inte heller begränsade till endast träning.

– Tightsen är dessutom så snygga att de är perfekta för en sportig vardagslook. Eller är det bara jag som glidit runt i det hela våren? 

Favoriter ur kollektionen

blaccHär är produktexpertens personliga favorit!

När det kommer till att välja endast ett plagg att slå ett extra slag för får Erika Adolfsson problem.

– Det är svårt att välja ett! Alla plagg i kollektionen är allra snyggast att matcha ihop med varandra. Jag skulle snarare vilja säga att jag har en favoritlook, än ett enskilt plagg. Det är vår FitnessSeamless Mesh Bra  tillsammans med Fitness Seamless Mesh Tights i färgställningen rosamelange. Wow, säger jag bara!  

SHOPPA HÄR: Alla träningskläder på Sportamore

LÄS MER: Experten tipsar! Tänk på det här när du köper ny sport-bh