Nu har vi fått in träningskläder från Gavelo Image

Nå har vi fått i treningskläder från Gavelo

Letar du snygga träningskläder med hög kvalitet i miljövänligt material? Spana inn trendmärket Gavelo!

Varumärket Gavelo bilades för fem år sedan och är ett familjeägt företag med stor fokus på kvalitet och design. PåGavelo storsatsar man på exklusiva tyger i återvunnen polyester, som återfinns i allt från kompressionstights till träningstoppar.

- Vi er ikke børsnoterte, noe som innebærer at vi har full frihet til å gjøre det vi anser være riktig i det lange løpet, som å bruke eksklusive dekk for å få den perfekte passformen, forteller Lars Jonsson, som er salgsdirektør i Gavelo.

SHOPPA HÄR: VÅRT UTBUD AV TRÄNINGSKLÄDER FÖR HONOM OCH HENNE

De eksklusive materialene i Gavelos treningsklær er ikke bare i form av optimale passformer og høy kvalitet, de er dessuten skonsamma mot miljøet.

- Återvunnen polyester är dyrare än vanlig polyester, men bättre för miljön eftersom det bara krävs omkring hälften av energin att tillverka.

gavelo herrI Sniper green sleeveless tee kan du flexa dina biceps på gymmet! Hur snyggt?

Bäst i test enligt världsmästaren

Kvalitetsmässigt kan Gavelos tights klassas som riktiga premiumprodukter, trots att de kommer till ett ödmjukt pris.

- Gavelos kompresjonstights, som MarvelLizzy for jenter eller Sniper Camo for menn, har kvalitetsmessig sammenlignet med tre ganger dyrere produkter av blant annet Žydrūnas Savickas, som akkurat nå er verdens sterkeste mann.

I tillegg til at trendmarkedets klær hyllas av den flerfaldiga världsmästaren i Strong Man har de också en karaktäristisk design, som garanterat kommer få folk på gymmet att kolla två gånger.

- Vi kjører på svensk design, med mye inspirasjon fra soliga Kalifornien, framför allt i och runt Los Angeles och San Francisco. For oss er det viktig at designen føles unik og tar fram det beste i deg.

gaveloÅrets heteste trend er matchende sett! Her er Glnchck 3 og Glnchck 1 sports-BH.

Unik, kaxig design

Gavelo känns igen av många för att de vågar sticka ut - de liknar inte något annat varumärke och drar de flesta trender till det extrema. I grund och botten handlar det däremot om att designa träningskläder som smickrar kroppen, snarare än döljer den.

- De fleste av våre klær har et mønster som er omsorgsfullt designet for å ramme inn og forsterke det vakre i kroppens linjer.

Märket riktar sig till alla - män som kvinnor, motionärer och elitidrottare. Tack vare premiummaterialen kan deras tights och kompressionsplagg även bäras vid de flesta olika typer av träning.

- Kläderna är gjorda för att klara de hårdaste träningspassen, oavsett träningsform. Gym, yoga, styrkelyft, löpning, cykling - ja til og med elitförare inom motocross och enduro använder våra kläder. Dessutom är många av våra plagg snygga och funktionella både som vardagskläder och till fest.

Favoritter ur Gavelos utbud:

  1. Pop leggings er et unikt treningstøy. Når du på kjenner tyget forstår du direkte at det er noe annet enn en "vanlig tights".
  2. Seamlesscamo leggings og Seamless camo top er et supersnyggt matchende sett som du ikke kommer til å kjøpe. Det er nemlig hur bekvämt som helst!
  3. Sist men ikke minst sticker kompressionstightsen Glnchck 3 verkligen ut. I samme serie finner du matchende sport-bh, langärmad funktionströja och jacka.

SHOPPA HÄR: Alt du behöver för att maxa din träning

LÄS MER: HIIT-träning att köra hemma utan utrustning