Bäst i test: Vita sneakers för herr Image

Bäst i test: Vita sneakers för herr

Det är dags för säsongen mest självklara skor: vita sneakers. Vi har låtit vår stilsäkra testpanel prova våra snyggaste nyheter. 

Vita sneakers är lika självklart som sommarens första dopp eller ljusets återkomst i april när vi övergår till sommartid. Spana in årets snyggaste vita sneakers för herrar i vårt stora test!


Börja shoppa direkt: Sneakers för herr – hela utbudet
 
Nike Court Vision Lo.jpgMärke: Nike
 
Modell: Court Vision Lo
 
Det bästa med skon: Designen. Det kan inte gå fel med det här klassiska utseendet.
 
Testpanelen säger: Det här är ett par retrodoftande basketskor från Nike. Modellen är faktiskt ovanligt stor för att vara Nike, säger en testare. Därför kan du räkna med att de är true to size eller till och med något större än så. Bra komfort och en slitstark ovandel i läder och syntet. De tål måttlig väta och lättare slitage. Klassiskt snygga med enkel design! En klockren vit sneaker, helt enkelt.
 
– De gör att fötterna känns ombonade, tack vare ganska tjockt och mjukt material, säger en testare.

Finns även i: svart/vit, helsvart, rött, helvitt.

Nike Atsuma.jpgMärke: Nike

Modell: Atsuma

Det bästa med skon: Dämpningen. De här skorna är sköna!
 
Testpanelen säger: En något chunky vit sneaker, som gör sig bäst till en modern streetstil. Kanske till ett par smala jeans, ett par snygga träningsbyxor och en bombarjacka? De är mycket bekväma, tack vare mjukt material på insidan av skon. Dämpningen är väl godkänd, hälsar testpanelen.
 
– Jag gillar att skorna har den här chunky stilen, men utan att gå till överdrift. De är väldigt snygga! säger en i testpanelen.

Finns även i: grått, svart.
 
Converse Pro Leather Hi.jpgMärke: Converse

Modell: Pro Leather Hi

Det bästa med skon: Designen, den känns fräsch och ny.

Testpanelen säger: Det här är en variant på den klassiska canvassneakern Chuck Taylor All Star från Converse. Istället för tyg är skon gjord i läder, men har samma höga ankel. Den vita färgen tillsammans med de blå detaljerna ger ett fräscht intryck. Testpanelen vill uppmärksamma att skon är något liten i modellen, därför kan du troligtvis med fördel välja en storlek större än vad du har i vanliga fall.

– Tillsammans med en ljus denimjacka kommer dessa sneakers göra succé på de rensopade gatorna, säger en glad testare.

Vinson Polo Club Gaines.jpg
Märke: Vinson Polo Club
 
Modell: Gaines
 
Det bästa med skon: Materialet, som är tåligt och vattenavvisande!
 
Testpanelen säger: Det här är ett par enkla sneakers med platt sula, och de är något bredare än snittet. Det gör det enkelt för dig att lägga in en iläggsula för bättre dämpning. Designen är snygg och klassisk, lite åt segelstil-hållet tycker testpanelen. De går att matcha till mycket, kanske bäst till ett par ljusa chinos en solig sommardag. Materialet är PU (polyuretan), vilket gör att de är både miljövänliga och vatten- och smutsavvisande.
 
– Skon är snygg och enkel. Den kommer användas flitigt i sommar, säger en testare.
 
adidas Advantage.jpgMärke: Adidas 

Modell: Advantage
 
Det bästa med skon: Mångsidigheten, de här skorna kan du ha till det mesta.
 
Testpanelen säger: En enkel tennisinspirerad sneaker som du inte kommer ångra att du köpte. De är nämligen så mångsidiga att du kommer vilja matcha dem till allt. Adidas klassiska tre ränder är på den är sneakern i form av en cool hål-design. Baktill på hälkappan har du en blå eller röd detalj i mocka som sätter pricken över i:et vad gäller designen. Skon är av premiumläder och något smal i modellen.
 
– Ovandelen som är i läder känns robust och tålig. En riktigt snygg sko!

Finns även i: vitt/rött.
 
Björn Borg  T305 Low Cls.jpgMärke: Björn Borg

Modell: T305 Low Cls
 
Det bästa med skon: Komforten som är hög trots en ganska platt sula!
 
Testpanelen säger: Det här är en av storfavoriterna i årets test! En snygg och stilren sneaker fårn Björn Borg, med en färgdetalj på hälkappan. Storleken upplevs som true to size, så fritt fram att beställa din vanliga storlek, med andra ord.
 
– Jeans, shorts eller kanske till och med kostym gör sig bra till de här skorna, säger en testare.
 
Ovandelen av skon känns tålig och bekväm, och hela skon känns skön. Testarna tycker att dessa sneakers är bekvämast av de med liknande design.
 
SHOPPA NU: Sneakers för herr – hela utbudet

LÄS MER: Test: Pronationsskor för herr