Löparkläder med reflexer Image

Löparkläder med reflexer

Reflekser er din beste venn når du løpt på fjellene. Sats derfor på plagg og skor som gjør at du ser når du springer! Her er 12 lysende val.

6 LØPARJACKOR MED REFLEKSER

Löparkläder med reflexerVindtät löparjacka med reflexer både fram, bak och på ärmarna. Blacc, ordinær pris 499 kroner. Psst! Den her jackan ble best i test i Sportamores test av löparjackor!

reflecerVind- og vanntett löparjacka med reflekser som gjør at du er synlig fra alle håll. Craft, ordinær pris 1 795 kroner.

Löparkläder med reflexerFin, smal løpejakke med mange smarte funksjoner og refleksdetaljer. Puma, ordinær pris 899 kroner.

Löparkläder med reflexerDenne løpejakken har ikke bare flere refleksdetaljer, men er også sydd i en skimrande vev som gir økt synlighet. Under Armour, ordinær pris 899 kroner.

Löparkläder med reflexerEn virkelig lett løpejakke med mange refleksdetaljer. Nike, ordinær pris 999 kroner.

Löparkläder med reflexerEn vindtät löparjacka med superreflexer! Puma, ordinær pris 999 kroner.

LÄS MER: Østens store test av löparjackor

6 LØPEJAKKER MED REFLEKSER

Löparkläder med reflexerLöpartights med dragsko i midjan flera reflexer. Blacc, ordinær pris 299 kroner (kap!).

Löparkläder med reflexerSupersköna löpartights med detaljer som gjør at du syns i mörkret! Peak Performance, ordinær pris 899 kroner.

Löparkläder med reflexerLøpartights som ikke bare gir musklerna det støtten de trenger, men også ser til at du har 360-graders synlighet når du springer i mørket. Craft, ordinær pris 549 kroner.

Löparkläder med reflexerFint, løst løpartig med dragkedjor lengst ned på bena og flere refleksdetaljer. Craft, ordinær pris 599 kroner.

Löparkläder med reflexerTights med vadkompresjon og heltäckande reflexmönster. Asics, ordinær pris 999 kroner.

Löparkläder med reflexerTights som ser til at du holder deg tørr, også når du kommer opp i puls. Utstyrt med flere reflekser. Asics, ordinær pris 449 kroner .

LÄS MER: Kjøp riktige tights for din trening

LÄS
MER: Nya löparskor från Nike hösten 2016