Skol-cool i Nikes höstnyheter Image

Skol-cool i Nikes höstnyheter

Nike gör kläder för kids som vill vara både snyggt trendiga och skönt bekväma. Här är guldkornen till dina barn som du inte får missa.

Om familjens minstingar har vuxit ur sina gamla kläder eller ändrat stil under sommaren säger vi bara: Nike Young Athletes. Höstkollektionen för barn är fullmatad med plagg, skor och produkter som ser till att skolåret fortsätter med stil. Snyggt, sportigt och bekvämt för maxad rörelsefrihet. 

Kampanjen frontas dessutom av ett gäng supercoola unga inspiratörer. Tanken är att inspirera unga världen över att ge sig ut och visa vad just de är bra på. Få dem att säga hej då till soffan och visa sina moves i stället för att sitta still och ha tråkigt! Alla har någon talang, vad är ditt barns? Scrolla ned för att inspireras av fem minst sagt imponerande unga krafter och deras snygga höstlooks. 

Savannah McKenzie MorganFA18YABTS_SAVANNAH_ACTION POSE_GROUP_HFR4_1x1.jpg

Savannah, 10 år, är Storbritanniens snabbaste tjej och drömmer om att en dag ta OS-guld. Hon har på sig Pro Tights AOP Youth, 349 kronor, Classic Reversible AOP Youth, 299 kronor och Air Zoom Pegasus 35, 879 kronor. 

MayaFA18YABTS_MAYA2_PORTRAIT_HFR3_1x1.jpg

Trettonåriga Mayas största passion är dans. Hon sjunger, dansar och skådespelar och är med i brittiska dansgruppen Noesisx. Hon har på sig Legging GX3 Youth, 249 kronor, och Air Max Axis GS, 849 kronor. 

Jorja FoxFA18YABTS_JORJA_ACTION_GROUP_HFR4_1x1.jpg

Jorja, 14 år, är grym på fotboll, särskilt freestyle-tricks. Hon är högerback i Chelseas damlag och drömmer om att en dag spela för England. Jorja har på sig Dry Top SS Academy, 149 kronor, Academy Dry Short, 149 kronor och Dry Academy Crew Top, 349 kronor. 

Litty LightzFA18YABTS_LITTYLIGHTZ_PORTRAIT_POSE_HFR5_2x3.jpg

Litty Lightz, 13 år, är Londons yngsta rappare. Genom sin musik vill han sprida ett budskap om positivitet och gemenskap för dagens unga. Litty Lightz är klädd i Air Crew Sweatshirt, 449 kronor, och Air Sweatpants, 449 kronor. Hårbandet är hans eget. 

Kid MarioFA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

Fransosen Kid Mario är bara 13 år men räknas redan som en av sin generations toppnamn inom break dance. Han älskar Fortnite och manga, och drömmer om att vinna världens första danstävling i Olympiska spelen för ungdomar. På bilden bär han Air Hoodie Front Zip, 549 kronor och Air Sweatpants, 449 kronor. 

HÄR hittar du hela vårt utbud av Back to School-nyheter. 

LÄS MER:
Så rustar du barnens garderob inför skolstarten 

LÄS MER: Nu finns Nike Pegasus 35 i metallicrosa!