Vinterns varmaste kängor Image

Vinterns varmeste kängor

De er varma, har ett grymt grepp på hala underlag och en mysig insida. Vi pratar såklart om vinterns varmaste kängor. Här är modellerna för hela familjen som du inte vill missa!

Det er en djungel der ute, en skodjungel altså. Som tur er har vi plukket ut sesongens 15 mest smakfulle modeller for herrer, damer og barn som du kan klikke hjem på en gang!

Vinterkängor och skor för henne

Ivalo2 W BUGrip, Icebug

Icebug Ivalo2Med dynamisk dubbar er den her modellen klokkeren når det er isigt utomhus.

Det her er en riktig tiopoängare når det gjelder halksäkerhet och värme. Icebug det er kjent for sin förmåga att tillverka allt från löparskor till kängor med maxat grepp. På undersiden av de her fine vinrøde vinterkängorna sitter dynamiska ståldubbar som fälls in när du går på asfalt, men fälls ut på snö och is - perfekt för dig som letar vinterkängor för hundpromenaden eller som vill ha en pålitlig vintersko att springa till bussen i! Vil du også komplettere din shopping med et par løsparker? Her finner du alt som Icebug har å tilby.

Steg, Kari Traa

Steg Kari TRaaMysigare än så här blir det inte. Under vinterns kalla (och torra) dagar kan du satsa på den här modellen!

Riktigt söt damstövel i vattenavvisande kalvmocka från Kari Traa. På insidan finns ett gosigt foder av ullmix, som garanterat håller dig varm i vinter. Dessutom är ull som näst intill luktfritt, och fortsätter värma även om du skulle bli blöt eller svettig. Stöveln finnes å få i tre forskjellige farger (blå, grå og rosa) samt har en mellansula i myk EVA. Her finner du mer fra ullexperten Kari Traa.

Vinterkarneval, Sorel

Sorel Winter CarnivalBor du der det ofta är riktigt kallt eller går långa promenader med hunden kommer du att hålla fötterna varma och torra i den här modellen. Supervarm sko!

Om du skal åka pulka med barnen, bygga snögubbar eller gå på långpromenad i djup snö är det här ett klockrent val. Den her vinterkängan från Sorel är faktiskt inget mindre än en pansarvagn. Förutom att den har hög sula som isolerar från den kyla som stiger från marken är den också vattentät. Annat nämnvärt med denna supersko är att det finns en innersko som går att plocka ur kängan. Häng den på tork efter användning så kan du använda skon igen på nolltid! Her finner du flere sko fra Sorel.

Baggy Wool, Palladium

baggy wool palladiumFoder i ull og et kaxigt yttre - här är kängornas coolaste modell!

Akkurat som pansarvagnen fra Sorel så har den her modellen fra Palladium en uttagbar innersko, vilket är praktiskt då den på så sätt är lätt att vädra ur och torka. Dessuten er det fodret av ull, vilket innebär att den i princip är luktfri (samt att den förstås också värmer extra gott). Det beste med modellen er tross det at den er så snygg och går att ha både upp- och nedvikt, beroende på vad den ska matchas till! Gav det dig mersmak? Spana in alla vinterkängor och skor från Palladium.

Sugen på å cruisa runt mer bland vårt utbud? Her finner du alle våre vinterkamper for damer.

Vinterkängor och skor för honom

Sutton 5A, Marc O'Polo

Marc Opolo Sutton 5AChelsea-boots som er like snygga til jeans som koster!

Inte den varmaste kängan, men det solklara valet för dig som letar efter en trendig boot att matcha din jobb- eller vardagsoutfit med. Vinterkängan fra Marc O'Polo er en klassisk känga i Chelsea-modell med dragkedja på innsiden for at den skal være lett å dra på. Ovansidan är i fin mocka och skon finns att få i tre olika färger. Det er en sko som aldri kommer til å bli omodern helt enkelt! Her finner du alle skoene fra Mark O'Polo.

1964 Pac Nylon, Sorel

sorell vintersko ny bildVarm, varmare, varmast! Med den her modellen på fötterna kommer du hålla värmen i ur och skur!

Også om den her vinterkängan påminner mycket dammodellen från Sorel är det faktiskt inte samma sko, även om det är samma märke. Den her vinterkängan är däremot precis lika mycket av en gigant bland andra skor i sortimentet - ja, i alla fall när det gäller funktion. Det er kanskje ikke den känga du vill ha på när du går på stan, men den gör sig desto bättre till och från jobbet, på långpromenaden eller under lek med barnen i snön. Om det er en varm vinterkvinne du søker kommer du garantert ikke til å bli besviken. Her finner du alle vinterstøvler fra Sorel.

Ivalo2 M BUGrip, Icebug

Icebug ivalo vinterkängorVet du med deg om at du ofte blir Bambi på hal is under vinterhalvåret er det denne modellen for deg. Med dynamiska dobbar går du stadigt även på isigt underlag.

Akkurat som mange av Icebugs löparskor har den her vinterkängan dynamiska ståldubbar i yttersulan, som fälls ut eller in beroende på underlag. Det gjør at du kan føle deg trygg på diverse glatta ytor, samtidig som du slipper smattret fra ståldubbar mot asfalt når du passerer fläckar av barmark. Dessuten er de også veldig snygga, för att vara en vinterkänga vars uttalade prioritet är funktionen. Her finner du mer fra Icebug.

Vil du ha mer skor? Her hittar du alla våra vinterkängor för herrar.

Vinterklær og skor for barn

Moana Leather GS, Nike

nike moana vinterskorTil de tøffe barna som tjatar om å få gå i joggesko også på vintern - här är en varmare och tjockare modell.

En sammanställning av skor vore inte komplett utan minst en modell från Nike. De her vinterkängorna kommer hålla ditt barns fötter torra, tack vare vattenresistent läder. På undersiden av skon finns ett djupt mönster som ger bra grepp på både hårda och mjuka underlag. Dessuten er de også veldig kule! Her finner du hele vårt utbud fra Nike.

Culusuk GoreTex isolert komfort, Superfit

Snowcat superfitDet selvklara valet till kidsen, oavsett om det snöar eller regnar. Den her vanntette modellen holder fossingarna torra och varma.

De her söta uppenbarelserna finns i fler färger, och passar alla barn. Yttermaterialet er 100% vanntett, og klarer all mulig bus og lek. I tester där barn fått vada genom och hoppa i djupa vattenpölar har dessa godingar inte släppt i en droppe vatten. Dessutom justras passformen med två kardborreband, så att ditt barn enkelt kan ta dem av og på, helt själv. Självklart är de även väldigt varma! Låter det som noe for deg? Her finner du alt fra Superfit.

Snowbank, 2.0 Vanntett Kid, Merrell

merell kidsEn streetcool, varm sko for familiens minste. Funkar like bra til skolen som en dag i pulkabacken.

Det här är en varmt fodrad, tålig vinterkänga för barn, som passar de flesta väder. På undersiden finnes en greppbar yttersula av gummi, og ovanpå skon finns vattentät, men ventilerande mesh. Også nämnvärt är att vinterkängorna från Merrell snöras med så kallad snabbsnörning. Det innebærer at det varken finns rosett eller lösa snören som kan få barnet att snubbla. Också plus för att de går snabbt att snöra åt såväl som att ta av. Noe for deg? Her finner du alle Merrells vinterkängor for barn.

Vil du kolla mer? Här hittar du alla våra vinterkängor för barn.

LÄS MER: Aldrig mer kalla fötter! Här är de hetaste bootsen just nu

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av vinterkängor och skor