Hur bra är Adidas nya sömlösa kollektion? (vi vet!) Image

Hur bra är Adidas nya sömlösa kollektion? (vi vet!)

Warpknit er den nye kolleksjonen fra Adidas som kombinerer kompresjon med et sømløst design. Vi har testet noen av godbitene.

Adidas Warpknit TightSE_01.jpg

Modell: Warpknit Tight
Rekommenderat pris:
899 kronor
Omdöme:
Futuristiska snyggtights
Testpanelen säger:

De her tightsen ger en snabb känsla på kroppen. De sitter åt på ett skönt sätt och den sömlösa konstruktionen ihop med den stickade strukturen med hålmönster i öppen mesh, ger en riktig fartkänsla. Däremot upplevde inte testpanelen att de gav mer kompression än vanliga träningstights.

- Det her er snarare vanliga tights som sitter åt lite extra. Passformen er jättebra og storleken helt lagom även om de ser ut som små strumpbyxor innan du tagit på dig dem, säger en testare.

Om du, som deler av testpanelen, brukar ha problem med att tights är ganska långa är det här en suverän modell för dig. De er lite kortere i benen och slutar ungefär vid ankeln på en normallång person.

Midjan är lagom hög åt det högre hållet med en bred linning. Det er et par riktigt snygga tights som testpanelen mer än gärna bär både innan och efter träningspasset. Perfekta underdelen för dig som vill ta snygga träningsbilder.

- Älskar hålen på sidorna som är oerhört smickrande för benen. At svenskene er på utsidan ger en snyggt futuristisk känsla, säger en i testpanelen.

På minuskontot hamnar det stickade materialet som tyvärr känns ganska varmt på kroppen redan innan du börjar svettas. Men at det her er en av høstens peneste tights er det ingen tvil om.

Warpknit Tight fra Adidas finner du her.

Adidas Warpknit Tee SlimSE_03.jpg

Modell: Warpknit Tee Slim
Rekommenderat pris:
649 kronor
Omdöme:
Tight träningströja med grym ventilation
Testpanelen säger
:

En extremt bra träningströja där både material och funktion överraskade testpanelen positivt. Materialet er lite tjockare än de flesta andra träningströjor, men andas trots det väldigt bra och transporterar fukt på samma ypperliga vis. Plagget blev inte vått trots en hel del svett.

- Jag trodde inte att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde eftersom jag inte brukar träna i så pass tighta plagg, men det här är en ny favorit. Stort pluss for at den ikke kändes varm trots det tjocka tyget, säger en av testarna.

Den höga halsen gör tröjan bäst lämpad för medelintensiv träning då den kan kännas något instängd vid riktiga intensiva och svettiga pass. Men, det er en smaksak. På det store hela upplevdes t-shirten som extremt skön och väluttänkt i både design och funktion.

- Passformen er perfekt, en tightare modell som ikke slanker seg rundt kroppen på et klaustrofobisk sätt, utan sitter skönt och bekvämt under hela passet. Tröjan åker upp en liten bit så du kan få gå och dra ned den, men det är överkomligt, säger en testare.

Warpknit Tee Slim finner du her.

Adidas Warpknit TeeSE_02.jpg

Modell: Warpknit Tee
Rekommenderat pris:
599 kronor
Omdöme:
Smickrande och bekväm croptop
Testpanelen säger
:

Den her tröjan är på många sätt helt fantastisk. Den känns modern, supersnygg och smickrande och är gjord i ett väldigt bekvämt material. T-shirten sitter stramt over brøstet og halsen, men er i övrigt ganska vid i modellen, lite A-formad, och slutar precis ovanför naveln.

- Den er kort i modellen og passar därför dig som antingen inte har något emot att visa midjan, eller dig som gärna har tights med hög midja och sedan en löst sittande tischa till, säger en testare.

Ryggen er täckt av små andningshål, men trots det blir tröjan ganska varm när du styrketränar. Under den allra svettigaste träningen ger den inte maximal svalhet och du får räkna med att magen syns under övningar då du böjer dig, som situps.

- Jeg kjente meg veldig snygg i den här och ärmen är perfekt, inte för kort och inte för lång. Men jeg skulle snarare använda den på danspass och powerwalks än på intensiva klasser där du böjer dig mycket, säger en i testpanelen.

Warpknit Tee finner du også i blått og svart.

LÄS MER: Börja träna X-fit - här är allt du behöver!
LÄS MER:
Alexandra Kamperhaugs bästa komma igång-tips