Hurra! Nu finns vattenavvisande Converse Image

Hurra! Nå finnes vattenavvisande Converse

Nå kan du ha Converse også på høsten! Ny vattenavvisande teknik gör skorna perfekta även för de regniga dagarna.

Alla som råkat ut for dyngsura tygskor vet at det inte är en hit. Det verkar även designteamet på Converse ha förstått, för nu lanseras nya Converse Shield, en vattenavvisande variant av den klassiska canvasskon.

Canvas er känt för att suga upp vatten extremt bra, så pass bra att man till och med väljer canvas som duk när man målar med vattenfärger. Men på nya Converse Shield lägger sig vattendropparna som pärlor ovanpå skon, tack vare den vattenavvisande tekniken DWR, durable water repellent, som är en beläggning på tyget. Från och med nu är Converse inte bara ett märke för sommaren, utan även för den regniga hösten!

converse shield
Nå slipper du blöta fötter! Utbudet av Converse Shield for herrar hittar du HÄR.

Det er ikke bare den vannavvisende ovandelen som gjør Chuck Taylor All Star II Shield fra Converse til den perfekte skoen for høstpromenader. Inuti i skon finns nämligen en sula med hålfotsinlägg tillverkad av Nikes Lunarlon-teknik, som gör den fotriktig att gå i.

Det var i somras som den nya, skönare varianten av Converse Chuck Taylor All Star lanserades. Da var det første gången på 98 år som den klassiska basketskon fick ny design. Den fick bland annat en vadderat plös, specialdesignad för att sitta på plats.

Du som er inbitet Converse-fan tror kanskje at galoscher i gummi er et must for å holde føttene torra, siden det finnes ventilasjonshål på All Star. Men så er det ikke. Små designoppdateringer er gjort til Converse Shield, til eksempel har de tatt bort hålen, som ellers skulle släppa i vannet. De har også lagt til diskreta reflexdetaljer vid hälen och i skosnörena, så att du syns ordentligt i höstmörkret. Nya Converse er altså både praktisk, snygga och underbart sköna - perfekt!

converse shield
Vi har massevis av fine joggesko. Gå direkte til alle våre sko fra Converse, Nike eller Adidas.

LÄS MER: Höstens skinnkängor
LÄS MER: Finn nye høstskor
LÄS MER: 13 joggesko å bære i høst