Här är säsongens hetaste skidbyxor Image

Her er sesongens heteste skidbyxor

Det figurnära skidmodet blir allt mer populärt och en tight, stretchig skidbyxa är helt rätt om du vill kamma hem stilpoäng i backen. Dette er damskidbyxorna som står på vår önskelista!

Om du fremdeles går klädd i pösiga täckbrallor och en oversize skidjacka är det dags att tänka om. Åtminstone om du vill haka på den växande trenden inom skidmodet på damsidan som rör sig mer och mer åt det slimmade hållet.

- Mange kjenner seg ikke bekväma i en oversize skidbyxa. Om du har tighta byxor till vardags behöver du inte byta stil bara för att du ska ut i skidbacken. Vi tror at den tighta modellen kommer explodera och att fler tjejer kommer ha den här typen av byxor framför skidbyxor i hårt nylon, säger Magnus Berggren som är designer på svenska märket 8848 Altitude.

Randy Slim Pant og Tumblr Slim Pant er to stretchiga, slimmade nyheter fra 8848 Altitude som tickar alla boxar när det gäller trendfaktorn. De mjuka, sköna byxorna ger bra rörlighet i backen och en riktigt snygg stil på afterskin.Custom Name8848_byxor44224.jpgTrendiga Randy Slim Pant kommer i både en vit och svart variant. Anbefalt pris er 1 999 kroner.

Randy Slim Pant har en lav midja med en sju centimeter bred resår, en stripe i siden og vadderade knän samt rejäla dragkedjor vid bensluten för att få in pjäxorna under tyget. Det er en fyrvägsstretch i softshell med fleece på baksiden.

- Själva tyget är laminerat så byxorna är både vatten- och vindtäta. Men vi tejpar inte sömmarna på den här modellen för att det är fleece på insidan, säger Magnus Berggren och fortsätter:

- En annen kul grej med den her byxan er at den er smalare nedtill for "everday use", men for å få dem over pjäxorna zippar du upp dem och får en flare-modell. De er skikkelig snygga även när du inte åker skidor.

8848-altitude_skidjacka_6138_magnet_front.jpgMed Tumblr Slim Pant får du en høyere midje og enda mer stretch. Anbefalt pris er 1 799 kroner.

Tumblr Slim Pant ger en ännu mer slimmad siluett tack vare en ren design utan fickor och onödiga detaljer. Den har en noe høyere midje og en tilhørende bälte.

- Tumblr har inga fickor utan sitter riktigt jäkla tight. Det er en superslimmad och jättestretchig skidbyxa som fortfarande är vind- och vattentät. Byxorna är tjocka och varma, men stretchiga som ett par löpartights.

Begge modellene fungerer utmerket til å bære over underställ og du kan gå etter din vanlige størrelse. Om du vil være riktigt on point i skidbacken - matcha med Andina Jacket.

HÄR hittar du hela vårt utbud av skidkläder från 8848 Altitude.

LÄS MER: 15 fineste sportsbh:arna fra Calvin Klein

LÄSMER: Vinterns 10 fineste blå dunjakker