Äntligen dags att lufta klubborna igen! Image

Äntligen dags att lufta klubborna igen!

Precis som att träningskläder höjer motivationen och får dig att prestera bättre ger nya kläder och prylar till golfbanan samma känsla. Här är de 9 snyggaste fynden för golfnörden.

Våren innebär inte bara härligt väder, uteserveringar och sköna helgpromenader. För många innebär det även att golfsäsongen äntligen är här! Och finns det något bättre sätt än att kickstarta den med nya, fräscha kläder och utrustning? Det är ju trots allt även löning och lillördag idag. Vi röstar för att du ska unna dig! Här är 9 härliga kap för golf-fantasten.

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av golfutrustning

adidasInte nog med att shortsen är gjorda i stretchmaterial för full rörlighet, de är även vattenavisande, Adidas, rekommenderat pris 599 kronor.

under armourStilrena golfskor med ovandel i narvläder, Under Armour, rekommenderat pris 1 695 kronor.

puma golfPikétröja i fukttransporterande tyg med nätpaneler på ryggen för att hålla dig sval, Puma Golf, rekommenderat pris 499 kronor.

golfPerfekt golfbag med vattentålig ficka, isolerad inre kylficka samt en isolerad ficka för dryck, TaylorMade, rekommenderat pris 2 295 kronor.

nikeGolfskor med sneakerkänsla utformade för att du ska få optimalt grepp och extra stabilitet på golfbanan, Nike, rekommenderat pris 999 kronor. 

peakMed de här stretchiga och bekväma golfbyxorna är du snyggast på golfbanan, Peak Performance, rekommenderat pris 999 kronor.

taylor madeDen här golfklubban är en perfekt mallet-putter, du måste prova för att förstå hajpen, TaylorMade, rekommenderat pris 3 195 kronor.

adidasStretchig pikétröja med fukttransporterande egenskaper som reglerar din temperatur, Puma Golf, rekommenderat pris 699 kronor.

golfjackaDen perfekta golfjackan är helt vind- och vattentät, ventilerande och såklart rejält stretchig, Peak Performance, rekommenderat pris 2 295 kronor. 

LÄS MER: Träna så här inför golfsäsongen

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud under kategorin golf