Därför är ett par sneakers från Fila det stilsäkra valet i sommar Image

Därför är ett par sneakers från Fila det stilsäkra valet i sommar

Sneakers är livet - ja, det tycker vi på Sportamore i alla fall. Helst vil vi spatsera runt i ett par Fila-sneakers for dam. Sjekk inn sesongens heteste modeller!

Skal du kjøpe et par vita sneakers for dam i år? Velg Fila! Hvorfor? De er snygga, coola och sköna! Faller ditt valg på Fila vet du at du får komfort og stil i en og samme sko. Det er aldri fel med ett par vita chunky sneakers som doftar 90-tal.

SHOPPA DIREKT: Fila sneakers

Fra italienske alperna til gatorna i Sverige

Fila grunnandes redan 1911 av två italienska bröder, som då designade mestadels underkläder för invånarna i de italienska alperna. På 1970-tallet begynte man å lage sportsklær, og store affischnamn for varumärket var Björn Borg og Ingemar Stenmark. I dag er de bland de största märkena inom sportkläder, och 90-talsstilen hänger i och genomsyrar alla Filas kläder och skor. Du som er født på 80-tallet minns sikkert at Fila var ett av de absolutt kuleste merkene du kunne ha på et par sneakers eller en sweatshirt (gjerne med stort trykk over hele brystet) - og idag er det återigen så!

fila strada lowStrada Low er en par vita chunky sneakers med rund form og bred snøring. Den klassiske Filaloggan (rød og blå) syns både på plösen, på sidan och på hälen av skon. I de her blir du garantert drottning på stan!

fia dynamico lowDynamico Low finnes både i hvit og rosa variant. Sneakern har en kul spenne som löper längs med sidan av skon som en snygg detalj. Ovandelen er i mesh og loggan er i mörkblått. Sulan är hög och garanterar mjuk och behaglig dämpning.

SHOPPA NU: Se hele vårt utbud fra Fila

LÄS MER: Hvordan kjøper man joggesko?