Därför är en pulsklocka en urbra julklapp Image

Derfor er en pulsklocka en urbra julklapp

En pulsklocka er den perfekte juleklappen både til din partner, foreldre, ditt syskon eller beste venn. Vi guidar dig rätt.

Det er trendy å trene, og med en pulsklocka på armen blir det roligere og enklere å måle treningen. Faktum er at det nesten er som å være ute og springa med en löpcoach om du har en klocka på armen. Vill du ge bort en klocka som verkligen gör jobbet på ett bra sätt och som dessutom är väldigt lätt att använda? Da er en Suunto-klocka perfekt.

Hvorfor er en Suunto-klocka en bra julklapp?

- En Suunto-klocka er hyggelig å få siden den lett og smidigt kan tas i bruk og inspirerer til bevegelse etter julbord og soffmys. En klocka skapar förhoppningsvis motivation till den som får en klocka för första gången - och ger en kick till den som får en uppdaterad version. Hensikten er jo å komme ut og njuta av de lugna och stillsamma mellandagarna, så varför inte göra det med en löprunda eller cykeltur? säger Mikael Frolich på Suunto.

Hva er egentlig forskjellen mellom en pulsklocka og en multisportklocka?

- En pulsklocka og en multisportklocka er egentlig samme sak. En multisportklocka har spesifikke funksjoner for flere ulike aktiviteter, mens pulsklockan viser puls og kan være en litt enklere modell.

Hvordan passer det å sette en Suunto-klocka i julklapp?

- En motionär och en nybörjare på träning är de som har mest nytta av en pulsklocka. Dels som motivator og kompis som sporrar dig att ge dig ut trots snålblåst en måndagskväll och dels för att du som nybörjare och vanlig glad motionär kommer kunna se indikationer på förbättringar snabbt. Du kan tydelig se hvilke treningsformer som fungerer for deg. Det kanske visar sig att cykling ger bättre resultat än löpning för dig som individ?

De som er på et høyere nivå, da?

- Elitidrottare vet sina begräsningar och känner sin kropp, men älskar statistik och vill hålla stenkoll på sin form. Klockan ger dem ett kvitto på vad träningen gett.

Hvordan vet jeg hvilken modell jeg skal kjøpe?

- Jeg skulle lese i meg på recensioner om användarvänlighet. Sedan har ju passform och utsende väldigt stor inverkan också. Det som er utslagsgivande är tydligheten i klockan. Stor og tydelig visning er A og O.

Ultimata drömklockan att få i julklapp?

- Det finnes mange bra modeller, men akkurat nå er Suunto Ambit3 Sport Hr det rimeligste alternativet.

pulsklockaDrömklockan!

LÄS MER: Spana in nya Suunto Spartan Ultra