Därför älskar alla Nike Tech Fleece Image

Därför älskar alla Nike Tech Fleece

Funktionell och urban design med värme utan extra tyngd – höstnyheterna i Tech Fleece-kollektionen från Nike är äntligen här!

Tänk dig myskläder i tekniskt avancerat material, som dessutom är snygga. Då har du en idé av vad Nike Tech Fleece är för något, nämligen plagg i ett innovativt material som kombinerar jersey med syntetiskt material. Det gör att plaggen håller värmen, utan några extra lager som tynger plaggen och gör dem osmidiga. 

Nu har Nike släppt höstens nyheter inom Tech Fleece innehållandes hoodies, joggers, byxor, tröjor och shorts för hela familjen.

– Tech Fleece passar den stilmedvetna konsumenten som vill ha ett skönt och snyggt set till vardags, som också passar perfekt att bära innan och efter träning. Kollektionen kommer i både dam-, herr- och kids-modeller så plaggen passar till hela familjen, säger Johanna Lundström på Nike.

Till skillnad från andra mjukisset är Tech Fleece gjort av ett trelagers-material som ger den ultimata komforten och värme när det behövs. Plaggen har bra andningsförmåga samt elastisk bindning i fållar och slag, för en ergonomisk passform som är skapad för rörelse.

– Tech Fleece är omåttligt populärt tack vare den stilrena, klassiska designen och det otroligt sköna materialet som är mjukt, lätt och håller dig varm. De säsongsanpassade färgerna samt de moderna sammanfogade sömmarna är ytterligare anledningar att älska Tech Fleece.

nike tech fleece
Sugen på ett mjukisset som värmer när höstkylan smyger sig på? Här hittar du vårt utbud av Tech Fleece.

LÄS MER: Lunarsolo – en mjuk löparnyhet från Nike 

LÄS MER: Så håller du dina sneakers vita och fräscha