Nya sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare Image

Nya sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare

Grattis alla Timberland-fans! Den nya sul-tekniken SensorFlex är äntligen här och gör kängorna ännu skönare, mjukare och lättare. 

För många är en stadig känga ett måste på vintern. De stabila skorna gör inte bara att du står stadigt trots snö och halka, de är även stilrena klassiker som passar till det mesta i garderoben. Timberland är ett skomärke som är känt för sina halvhöga kängor med rundad tå. I år har de lanserat sin nya sul-teknologi som de döpt till SensorFlex, och som är ett alternativ till Timberlands klassiska gummisulor. 

SensorFlex-sulan tog tre år att utveckla, och resultatet är en sula tillverkad i EVA-skum som både erbjuder dämpning och flexibilitet. Det innebär att sulan är mycket mjukare och skönare att gå på, nästan som en sneaker, samtidigt som den gör att skon väger mycket mindre. 

timberlandSensorFlex-sulan är perfekt för dig som är ute efter en smidig och lätt känga. 

3 anledningar till att du kommer älska SensorFlex-sulan

1. Den ger stabilitet

Det första lagret i sulan ger foten stöd och stabilitet, så att du kan springa och ta skydd från snöbollar i ett snöbollskrig utan att riskera att vricka foten. 

2. Sulan är jätteskön

Det andra lagret i sulan ger foten stötdämpning och fjädring där du behöver det som mest. Glöm alltså fotsulor som känns stumma efter att du gått i samma skor en hel dag – och säg hej till kängor som ger dig extra boost för varje steg. 

3. De ger grymt grepp

Det tredje och yttersta lagret på yttersulan är extremt flexibelt för att du ska kunna gå och stå stadigt på alla typer av underlag. Spåren under rågummisulan är lite rörliga och kan därför anpassa sig efter underlaget, så att du inte behöver oroa dig för att halka oavsett om det är regnigt väder, halt på marken eller ostadig terräng. 

timberlandTimberlandkängorna som är utrustade med SensorFlex-teknologin finns i flera olika modeller och färger för att du ska kunna hitta just din favorit. HÄR hittar du Sportamores hela utbud av skor från Timberland. Du vet väl att vi även har kängor för barn?

LÄS MER: Hurra! Nu finns vattenavvisande Converse

LÄS MER: Höstens snyggaste skinnkängor