Wytes nya jackor är här! Image

Wytes nya jackor är här!

Börjar det bli dags for en ny jacka? Wyte släpper nu en cool jackkollektion inför höst och vinter för dam och herr. Vi ser trendiga kamofärger och snygga pufferjackor.

I år har Wyte gjort et statement og valgt å bare ta fram jakker i et PVC-fritt materiale. En annen nyhet får høsten er at det har kommet inn to polyesterjakker, Ellen og Alva, for å vidga prisspannet og kunne tilby tykkere jakker til alle plånbøker som fortfarande värmer bh.

Men så här i början av hösten kan en tunnare jacka vara skönt. På damsidan finns Klara som är en lättviktsdunjacka och kommer i fyra olika färger. For män hittar du jackan Olle som är en hybrid med dun framtill och tunnare vattentäta ärmar.

- Vi har fått mye inspirasjon fra gatumodet i Brooklyn. Vi vil få sportswearkolleksjonen til å funke like bra i stan som på skogspromenaden. En jacka ska du kunna ha överallt och i alla väder vare sig du ska till kontoret eller u två en promenad, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

Wyte jacka herr Jackan Arthur, den klassiska stilrena dunjackan som du kan ha över kavajen, rekommenderat pris 1 795 kronor.

Det trendigste som du ikke får missa på damsidan i år är dunjackan Ellen, en sportig pufferjacka som får dig att sticka ut med sin härliga rosa färg. På herrsidan ser vi den coola jackan Herman som er i en litt kortere modell. En sporty og skön jacka som du även hittar i en trendig kamofärg.

Wyte jacka damDen trendiga pufferjackan Ellen håller dig varm i kylan, rekommenderat pris 799 kronor.

Ser du noen spesiell trend på jackemodet i høst og vinter?

- Framför allt pufferjackor och kamofärger. Det er en hybrid mellom outdoor og streetmode. Vi ser inslag av sport i streetmodet og tvärtom och där tycker jag vi har lyckats bra med våra jackor i den nya kollektionen.

Hva er jackorna i storleken?

- Størrelsene er normale, så du kan ta din vanlige størrelse!

Wyte jackorNu i början av hösten är det skönt med en svalare jacka eller väst som inte blir för varm. Spana in hybridjackan Olle för herr och västen Amanda för dam. Rekommenderat pris 799 kronor respektive 699 kronor.

SHOPPA HÄR: Fler nyheter från Wyte

LÄS MER: Hållbara basfavoriter i Wyte Sustainable Collection

LÄSMER: Våga bära rött i höst!