Black Friday – årets största shoppingfest! Image

Black Friday – årets största shoppingfest!

Nu är det äntligen Black Friday – en fest full av erbjudanden och deals du inte vill missa! Här är allt du behöver veta om Black Friday 2019.

Black Friday är USA:s största shoppingdag och firas alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Uttrycket “Black Friday” kommer från att butikerna hoppades på att gå från röda till svarta försäljningssiffror. Det är en dag då amerikanska affärer lockar med prissänkta produkter och erbjudanden och köerna ringlar långa utanför varuhusen. 

I dag är begreppet ett globalt fenomen som bara växer och tillsammans med Cyber Monday markerar numera Black Friday startskottet för julhandeln. Eftersom Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving, som i sin tur alltid är den fjärde torsdagen i november, varierar datumet från år till år. I år är det fredagen den 29:e november.

Vad innebär Black Friday hos Sportamore?

Hos oss är Black Friday mer än bara en dag med grymma deals. Det är flertalet dagar fullspäckade med kampanjer och unika erbjudanden. Du får med andra ord en liten smak av Black Friday varje dag hela helgen. Under Sportamore Black Fri-Yay Weekend kan du se fram emot fantastiska priser på allt från träningskläder och löparskor till utrustning och jackor. Det är ett perfekt tillfälle att julklappsfynda och hitta klappar till hela familjen – och dig själv så klart!

Här är fem svarta kap för att komma i Black Friday-stämning:

gogglesRedo för skidsäsongen? Spana in Oakleys goggles Flight Deck XM med anti fog-beläggning som passar de flesta vuxna ansiktsformer.  


Ultraboost 19 adidasBoosta den tråkiga novembervardagen med ett par nya UltraBoost 19 från Adidas. Att springa (eller för den delen både gå, dansa och traska) i den här modellen är som att springa på moln. 


Peak Performance jackaLättviktsjackan Frost Down Hood Jacket från Peak Performance finns i både dam- och herrmodell. 

Vinterjacka 8848 AltitudeSnygg parkas för de kyliga månaderna. Vinterjackan Arabella Coat från 8848 Altitude har ett exklusivt yttermaterial med en sammetslen yta. 

HypervoltÖm efter ett tungt pass på gymmet? HyperVolt från Hyperice är det ultimata massageredskapet som mjukar upp stela muskler. 

LÄS MER: Här är vara gömda pärlor

LÄS MER: Vinterlöparkläderna som får toppbetyg