Bäst i test! Vinterjackor med pälskrage Image

Bäst i test! Vinterjakker med pälskrage

Det er dags at pälsa på sig, precis som vanligt vid den här tiden på året. Dette er de beste og peneste vinterjakker med pälskrage for henne.

Hvem vil fryse? Ingen! Vi har testet sesongens beste og fineste vinterjakker for damer. Samtlige modeller har en fin krage i fuskpäls og er stoppet med dun og fjær. Dette er sesongens testvinnere!

Jackan som tålte det mesta

ENG_RockAndBlue_W.pngModell: Arctica, Rockandblue.

Materiale: 100% polyester. Fyllning 80/20 dun og fjädrar.

Testpanelen säger:

Det här är en riktigt härlig jacka med många fickor, hela sex stycken utanpå och tre på insidan. Ärmarna har mjuka muddar som gör att blåst och regn inte letar sig in över handlederna och upp på armarna. Är du mer varm av dig finns det emellertid dragkedjor i ärmsluten där du kan släppa ut överskottsvärme.

- Den som vill ha en tjock och mycket varm dunjacka behöver inte leta längre, säger en frusen testare.

Designen är enkel och faller de flesta i smaken, och har en jättefin fuskpälskrage på luvan. Yttertyget får högsta betyg eftersom det känns väldigt slitstarkt och tåligt mot både väder, vind, trädgrenar och personer som knuffas i kollektivtrafiken.

Jackan med blomstrende egenskaper

ENG_Saki_Evelyn.pngModell: Evelyn, Saki.

Material: 100% polyester. Fyllning 70/30 dun og fjädrar.

Testpanelen säger:

Det første som testpanelen vill påpeka är den fina pälskragen som sitter på denna jacka från Saki. Det blomstrende innerfôret setter en viss edge til jackan som ellers er klassisk i designen.

- En lang, varm og supersnygg jacka. Den her kommer jeg til å bo i under vintermånaderna, säger en nöjd testare.

Dragkejdor i ärmsluten finns, precis som härligt varma fodrade fickor och en avtagbar luva. Jackan är fylld med dun som garanterat håller dig varm under kalla vinterdagar. Längst ned på jackan finns en resår som stänger ute kalla vindar.

Jackan som osar lyx

ENG_RockAndBlue_Beam.pngModell: Beam, Rockandblue.

Materiale: 100% nylon. Fyllning 80/20 dun og fjädrar.

Testpanelen säger:

- Den her jackan känns riktigt klassisk. Den passar lika bra för en dag på stan som i skogen med hunden, säger en testare.

En annan i panelen vill lyfta fram att jackan känns lyxig och även är snygg. Luvan, som har snygg svart fuskpäls, går att ta av om man skulle vilja. På den her modellen finner vi dragkedjor i ärmsluten, men ingen dragsko i midjan. Däremot så är midjan redan något markerad i modellen så du kommer att få en fin siluett när du har på dig jackan.

Beam føles lett å ha på seg og er ikke den tykkeste varianten på markedet. Perfekt for dager da det er et par minus, men ikke superkallt.

Jackan som värmer frusna själar

ENG_Celeste.pngModell: Celeste, Saki.

Materiale: 100% nylon. Fyllning 70/30 dun og fjädrar.

Testpanelen säger:

For kyliga dagar passar den här jackan väldigt bra. Den har en stor, fluffig fuskpäls på luvan och hög krage som går långt upp.

- Du behöver knappt någon halsduk eftersom den höga kragen värmer. Jag gillar även de långa längderna, perfekt nu med den stora trenden med långa dunjackor, säger en testare.

Jackan är dunfylld och känns väldigt värmande och härlig, säger en annan nöjd testare. Akkurat som den andre Saki-jakken i testen har modellen et blomstrende innertyg som pigger opp og bryter av det svarte yttertyget. Fyra ytterfickor finns, varav de nedersta är fodrade. Perfekt å värma händerna i, med andra ord. Både pälskragen och luvan går att ta av for en cleanare look.

SHOPPA HÄR: Jakker til henne

LÄS MER: Tre trendige støvler fra Svea