Adidas Predator är tillbaka! Image

Adidas Predator er tilbake!

Adidas återlanserar ikoniska fotbollsskon Predator, som ger exakt precision och grymt grepp. Gör som superstjernorna Pogba och Özil och spela i nya Predator 18+ 360 Control.

Predator er Adidas mest kjente fotballsko gjennom tiderna. Den har burits av storstjerner som David Beckham, Zinedine Zidane, Steven Gerrard og Raúl González Blanco. Nå återlanserar Adidas sin ikoniska fotbollssko och släpper Predator 18+ 360 Control. En helt ny fotballsko som henter inspirasjon fra eldre, elskede Predator-modeller.

pogmaManchester United-stjernen Paul Pogba spiller i den nye Predatoren.

Det som Predator alltid har vært kjent for er at de er gjort for mästerlig kontroll. Bollen sitter som limmad vid foten i alla lägen tack vare ovanlädret Controlskin. Noen av dagens stjerner som kommer til å spille i skon er Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli og Mesut Özil.

Nya Predator kommer i flere versjoner, både i ulike farger og for innen- og utomhusfotboll. Skorna har en uppdaterad Primeknit Sockfit Collar, vilket är som en strumpa i skon som är designad för att utvidga sig efter fotens form och säkerställa en stödjande passform.

adidasAlle versjoner av Predator som vi har på Sportamore, både voksen og junior, finner du HÄR.

Skorna innehåller också en uppdaterad Controlframe med högprestationspolyamid, som är designad för att stabilisera rörelser och ett nytt aggressivare dobbsystem förstärker rotation och dragkraft. En fullverdig Boost-melllansula sikrer energi i hvert trinn. Den er veldig skön att spela i, även om vi inte kan lova att du kommer bli lika bra som Pogba bara av att köpa skorna...

LÄS MER: Så har VM-bollen sett ut gjennom tiderna