3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma Image

3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma

Senaste skonyheten från Puma heter Defy och frontas av coola Selena Gomez. Her er anledningarna till att den kommer sitta på våra fötter i sommar.

Puma_Defy.pngSelena Gomez er ansiktet utåt for kampanjen og har tidligere frontet skon Phenom Satin EP.

Puma er eksperter når det kommer til å skape skor og plagg for gymmet som funkar like bra til hverdags. Trendfaktorn er alltid høy når Puma har hatt en finger med i spillet og den nye treningskonseptet Defy er intet unntak. Som om det ikke räckte med att girl power-kvinnan Selena Gomez frontar skon, får du här tre ytterligare anledningar till att klicka hem godbitarna.

#1 Defy har en helt ny siluett

Trenden med større, litt klumpete skorper har vært sterk i moteverdenen et bra tag, men det her er første gangen vi ser en platåsula på ett par treningskor. Den rediga sulan ger en siluett som påminner mer om sneakers, och det är så snyggt!

#2 Høy trendfaktor - og mye funksjon

Den kule, nye designen med platåsula og en svartvit fargeholdning har ikke kommet på bekostning av funksjonaliteten. Defy har en myk, lettviktig dämpning i Profoam (Pumas egna skumteknologi) samtidig som den holder foten på plass under snabba sidoförflyttningar. Ovandelen er gjord i ett stickat material med en sockliknande passform för att skon ska kännas som ett med foten.

#3 Den kommer med et fint budskap

Defy kan översättas till "utmana" eller "trotsa" på svenska och med den här lite annorlunda träningsskon vill Puma slå ett slag för att våga gå bortom det förväntade och inte böja sig för samhällets normer och krav. Visst, det er bare en sko, men vi liker når en nyhet kommer med et fint budskap.

Defy_2018.pngDu finner Puma Defy i svartvit HÄR. Den kommer også i vitt, kika närmare på den HÄR. Rekommenderat pris är 999 kronor.

LÄS MER: Puma Basket Heart Patent er skimrande rätt i vår

LÄS MER: 3 anledningar att älska Puma Phenom Satin