12 våriga träningslinnen för henne Image

12 våriga träningslinnen för henne

Loose fit, seamless eller med inbyggd bh? Här är vårens hetaste träningslinnen för henne! Vilken variant vill du rocka på hemmaträningen? 

Bland hundratals träningslinnen hos oss förstår vi att det kan vara svårt att hitta rätt modell. Vi har linnen med bland annat brottarrygg, smala axelband och breda, i färgskalans alla kulörer, samt både med och utan mesh. Ja, listan är lång. Ett tips är att filtrera på det du är ute efter, så som din storlek och den färg på linne du önskar. Under kategorin träningslinnen har vi nämligen samlat alla modeller vars material är någon typ av syntetblandning vilket gör att du kan träna och svettas i dem. 

För att göra det ännu lättare har vi plockar ut de 12 mest populära modellerna här nedan! 

Linne_reebok_loose_fit.pngÄr du ute efter ett träningslinne med loose fit? Då är det här ventilerande linnet från Reebok ett grymt val. God rörelsefrihet tack vare att linnet är djupt skuret vid armhålorna.

Linne_craft_crop_top.pngDet här är ett linne vars ryggparti helt är tillverkat i mesh. Craft-linnet har även höga slitsar och en croppad passform – grymt snyggt att matcha med ett par tights med hög midja. 

Linne_blacc_inbyggd_bh.pngUnderbart mjukt yogalinne med inbyggd bh. Blaccs träningslinne är dessutom seamless – bättre än så här blir det inte! 

Linne_tommyhilfiger_oppen_rygg.pngTräningslinne med öppen rygg från Tommy Hilfiger Sport. Här kan du verkligen maxa den sportiga stilen med stora loggor. Det bästa av allt? Det finns ett par tillhörande sweatpants!  

Linne_nike_oppen_rygg.pngAlla behöver vi ett vitt linne i träningsgarderoben – den här modellen med öppen rygg från Nike är helt klart ett bra val! Tunt, bekvämt material som torkar snabbt. 

Linne_loose_fit_plus_size.pngDet perfekta gröna linnet hittar du från Blacc! En materialblandning av polyester och viskos gör att det här träningslinnet känns silkeslent. Modellen är loose fit och kommer i plus size-storlekar!

linne_onlyplay_seamless.pngGrått, tight och seamless – det här träninglinnet från Only Play sitter som en dröm. 

Linne Nike rosaMed en brottarrygg får du fyll rörelsefrihet i det här linnet från Nike. Ett träningslinne som gör sig lika bra i löparspåret som till hemmaträningen. 

Linne_sportbh_craft.pngSport-bh för vissa, ett linne för andra. Den här croppade modellen från Craft har en resår nedtill under bysten, och korsade band i ryggen. Snygg modell som gärna får matchas med ett par tights med hög midja! 

linne_rohnisch_loose_fit.pngLoose fit linne med knut på framsidan från Röhnisch – den här modellen är bekväm och ventilerande. Perfekt för de svettiga träningspassen.

linne_casall_tight.pngKlassiskt brottarlinne i grön kulör och detaljer mellan skulderbladen. Det här tighta linnet från Casall är ett måste i träningsgarderoben. 

linne_puma_svart.pngSäsongens coolaste träningslinne kommer från… Puma! Spana bara in ryggen på det här svarta linnet. Hur snyggt? No words needed. 

SHOPPA HÄR: Alla våra träningslinnen

LÄS MER: 6 snygga sneakers från Reebok