11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale Image

11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale

Allt från träningstights till ridkläder! Passa på att norpa åt dig de här godbitarna när de dyker upp till nedsatt pris på vår stora Mid Season Sale.

Här hittar du produkter som säljer som smör i solsken! Därför gäller det att vara lite snabb ur startblocken, för nu finns de på vår Mid Season Sale.

Redan shoppingredo? Gå direkt till hela vårt utbud för kvinnor

Nike tröjoaEn mjuk och skön hoodie från storfavoriten Nike. Ha den på väg till gymmet, en dag i plugget eller hemma i soffan. Nsw Logo Zip är ett basplagg du inte vill missa! Finns även i vitt.

traningsklader-rea-kari-traa.jpgOm du ska köpa ett nytt underställ för vårens vandring finns egentligen bara ett rimligt val att göra: Kari Traa. Deras trendiga underställ med mönster är tillverkade av merinoull. Här är Knute LS med tillhörande underställsbyxa. Söker du ett underställ med mer färg kan du även kika på en vinröd version av Knute LS.

traningsklader-rea-nike.jpgOver sized t-shirts är grejen i vår! Den här snygga modellen från Nike har meshtyg vid axlarna, för lite extra attityd. Supersnyggt, för att inte tala om bekvämt. Om din övriga garderob redan är väldigt svart kan du kika på den rosa versionen.

mellanlagerEn mysig softshelljacka från 2117 of Sweden, just nu till riktigt bra pris! Vid ärmsluten finns tumhål så att jackan hålls på plats vad än du tar dig för, och på sidorna finns två fickor som stängs med dragkedja.

traningsklader-rea-nike-sko.jpgEn luftig sneaker som riktigt skriker vår! Air Max-serien är ett av Nikes trumfkort som vi aldrig riktigt kan sluta älska. Just den här varianten är tillverkad i tunn, ventilerande mesh. Finns även i svart, svart/vit, vit/rosa och rosa/silver.

traningsklader-rea-kari-traa-hybridjacka.jpgI den här hybridjackan från Kari Traa får du det bästa av två världar! Fylld med anddun av högsta kvalitet värmer den i de flesta vårväder och tack vare den släta fleecen under armarna ventilerar den också när du fått upp värmen. Dessutom är den ovanligt snygg! Hybridjackan finns också i ljusrosa och svart.

ridklader-rea.jpgHär är något för alla hästtjejer där ute. Ridtightsen från Saint Loye är stretchiga och supersköna, med förstärkningar på insidan av låren, som bidrar till bra grepp i sadeln. Giddy up!

traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpgEn vårig sneaker från Kari Traa, som finns i hela sju (!) färger: röd, blå/vit, rosa/vit, vit/blå, grå, blå/blå och blå. Fus sneakers har en mjuk ovandel i lycra och en mudd i neoprenstretch som gör den enkel att ta på!

traningsklader-rea-nike-sneakers.jpgAshin Modern är en låg vit sneaker som designats med sportig elegans. Förutom att den är väldigt prisvärd gör den sig också extra bra under sommar och vår, då gatorna sopats torra och rena. Det sagt så finns den även i en svart modell, för dig som skulle föredra det.

traningsklader-rea-regnjacka.jpgHur gärna vi än önskar det är de regnfria somrarna få! Därför är det aldrig en dålig idé med en regnjacka, speciellt inte om den är så snygg och elegant som jackan Vendela från Wyte. Råkar du finna den vita modell opraktisk finns även en blå version.

traningsklader-rea-nike-tights.jpgGlid med stil i dessa leggings för vardagsbruk. De är mjuka, stretchiga och perfekta att ha hemma i soffan, eller en avslappnad dag på stan, kanske matchat med en sportig bomberjacka och ett par Air Max sneakers. De finns även i en grå, aningen mer nedtonad modell.

LÄS MER: Säsongens bästa träningsskor

SHOPPA HÄR: Shoppa för henne