Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille Image

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Det er ikke noe å si på det!

Ulkoiluhousut tulee valita niin, että ne vastaavat sitä aktiviteettia, johon olet ne hankkimassa. Testipaneelimme on kokeillut kolmet housut niin miehille kuin naisillekin - joustavaa, kestävää ja siltä väliltä olevaa mallia. Lue mitä mieltä he ovat Haglöfsin ja Dobsomin.

SUORAAN OSTOKSILLE: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Testissä: Ulkoiluhousut (naiset)

Psst! Rullaa alaspäin nähdäksesi miesten mallit ...

MOSS PANT, DOBSOM

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: musta.

Sopii: sienestykseen, kävelyyn ja lyhyille metsäretkille.

Testipaneelin mielipide:

Nämä ovat selvästi testin joustavimmat ulkoiluhousut. Tämä tekee niistä erinomaiset sinulle, joka asetat etusijalle mukavuuden ulkoillessa.

- Paras ominaisuus? Tietysti joustavuus! Näissä voin mennä syvään kyykkyyn sienestäessä ilman, että saumat repeilevät, yksi testaaja sanoo ja jatkaa:

- Huono puoli? Housuissa ei ole vahvikkeita. Jos istut alas märässä metsässä, kastut varmasti.

Dobsom on pyrkinyt luomaan mahdollisimman mukavan ulkoilukokemuksen, mutta kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että sinun ei kannata istua maahan. Pehmeä materiaali ei ole erityisen vedenkestävä eikä kestävä ylipäätään.

- En laittaisi näitä housuja jalkaan, jos olisin puutarhassa tai rakentamassa terassia. On suuri vaara, että materiaaliin tulee reikiä, yksi testaajista huomauttaa ja saa nopeasti taustatukea.

- Kyllä, ja taskuja ei ole tarpeeksi, jotta voisit helposti kantaa mukana ruuveja, viivainta tai muita rakennukseen tarvittavia välineitä, kun teet ulkotöitä.

Ei, näitä housuja käytetään pääasiassa lenkillä koiran kanssa ja lyhyillä metsäretkillä. Näihin tarkoituksiin ne ovat kuitenkin täydelliset.

- Suunnittelu on erittäin tyylikäs, melkein kuin puvunhousut. Olisin voinut helposti käydä kaupassa näissä ilman, että tarvitsee hävetä, kertoo yksi testipaneelin jäsen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä testaajat haluavat tarkentaa, että istuvuus on hieman tiukempi pakaroiden ja lantion kohdalla, mutta pohkeiden ja nilkkojen kohdalla on väljempää. Ne ovat hieman pienemmän puoleen kokonsa puolesta, mutta eivät missään nimessä pienet. Osta tavallisen kokosi mukaan.

RUGGED FLEX PANT, HAGLÖFS

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: harmaa/musta ja sininen/musta.

Sopii: kävelylle, sienestykseen, päiväretkeilyyn ja jossain määrin esimerkiksi rakentamiseen.

Testipaneelin mielipide:

- Nämä ovat ehdottomasti suosikkini tässä testissä! huudahtaa yksi testaaja välittömästi.

Haglöfsin ulkohousujen malli on suora ja niissä on tyylikkäät harmaan vahvikkeet mustalla pohjalla. Vyötäröllä on kunnon vyötärönauha, joten vyötä ei tarvitse kaivaa esiin kaapin perukoilta - voivatko housut enää tulla paremmiksi, testipaneelimme ihmettelee.

- Olen melko kurvikas, ja minulla on aina ongelmia ulkoiluhousujen vyötärön kanssa. Ne eivät yleensä koskaan istu tarpeeksi hyvin, ja sitten minun on kiristettävä niitä vyöllä, kunnes ne menevät ihan ryppyyn, testaaja sanoo ja jatkaa:

- Näissä housuissa ei ole sitä ongelmaa. Voin jättää vyön kotiin. Iso plussa!

Housujen materiaali on pääosin erittäin joustavaa, mutta edestä se on kuitenkin vahvistettu. Se tekee niistä pehmeät ja liikkuvat, mutta lisää myös housujen kestävyyttä. Voit helposti mennä polvilleen sienimetsässä ilman, että sinun tarvitsee murehtia kastumisesta.

- En voi kuvitella, että näihin housuihin saisi reikiä etupuolelle. Minun ei siis tarvitse pelätä housujen puolesta puutarhatöitä tehdessä, yksi testaajista toteaa.

On sääli, että housuja ei ole vahvistettu takapuolen kohdalta - tällöin olisit voinut myös istua syömään eväitä metsässä ilman, että sinun pitää katsoa mihin istut.

- Parasta tässä mallissa on edelleen se, että voin tuntea oloni tyylikkääksi, vaikka käytänkin niiitä pihahommissa. Sanoisin, että ne ovat täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Testissä: Ulkoiluhousut (miehet)

MOSS PANT, DOBSOM

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: musta.

Sopii: sienestykseen, vaellukseen ja lenkille koiran kanssa.

Testipaneelin mielipide:

Testipaneeli seisoo peilin edessä pitkään ja pohtii pulmaa - ovatko nämä ulkoiluhousut erittäin tyylikkäät vai todella rumat? Päätös ei ole yksimielinen.

- Det er ikke noe å snakke om! Det er ikke noe å snakke om, det er ikke noe å snakke om. Mikä näissä olisi pielessä? yksi testaaja ihmettelee, kun taas toinen on kriittisempi:

- Det er ikke noe å snakke om. Ne istuvat tiukasti reisien ja pakaroiden kohdalta, mutta sitten ne levenevät reilusti pohkeiden ja nilkkojen kohdalta, melkein bootcut-mallisiksi. Ei käy, sanon minä!

Suunnittelua koskevasta erimielisyydestä huolimatta Dobsomin Moss Pant saa hyvät arvosanat. Aivan kuten testin naiset, miehetkin huomaavat kuinka uskomattoman pehmeä ja joustava materiaali on.

- Voisin melkein mennä ulos juoksemaan näissä housuissa - ei, en vitsaile! nauraa testaaja.

Toisin sanoen ne sopivat täydellisesti kaikkiin aktiviteetteihin, joissa haluat tuntea olosi vapaaksi. Toisaalta huono puoli on, että housut kuluvat helpommin.

- Materiaali ei tee vaikutusta. Kuvittele sahaavasi lankkua nämä jalassa. Sahajauho näkyy kuin hilse mustassa t-paidassa, ja jos osun pensaaseen, tuntuu siltä, että kangas voi antaa periksi milloin hyvänsä, testaaja sanoo, mutta pehmenee pian.

- Käytän näitä kuitenkin ahkerasti kävelylenkillä koiran kanssa tai metsässä. Ne ovat täydelliset silloin, kun haluat liikkua vapaaammin kuin farkuissa, mutta olla tyylikkäämpi kuin työhousuissa.

RUGGED FLEX-BUKSE, HAGLÖFS

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: harmaa/musta, punainen/musta ja sininen/musta.

Sopii: kävelylle, päiväretkille ja puutarhanhoitoon.

Testipaneelin mielipide:

- Haglöfs, nyt on tosi kyseessä! huudahtaa tuotemerkin uskollinen kannattaja, joka pian saakin tukea innostukselleen.

Haglöfsin ulkoiluhousut täyttävät kaikki odotukset. Housuissa on karkeat vahvikkeet, jotka tekevät niistä riittävän kestävät piikkikkäiden pensaiden käsittelemiseen, mutta myös riittävän joustavat liikuntaan.

- Onko näitä saatavilla muissa väreissä? Käytän todennäköisesti näitä ahkerasti, kertoo yksi testipaneelin jäsen.

Aivan kuten naistestaajat, miehet kertovat suunnittelun vetoavan heihin kaikin tavoin. Lisäksi istuvuus on tyylikäs ja napakka suoralla leikkauksella. Jopa koko pitää lähes töysin paikkansa.

- Lahkeet ovat ehkä vähän liian lyhyet minulle. Jos olisin valinnut pienemmän koon, olisin paljastanut Happy Socksini kaikille, kertoo selvästi keskimittaa pidempi testaaja.

Terassin rakennuksesta kiinnostunut testaaja ei ole aivan yhtä innoissaan näiden housujen keräämistä kehuista.

- Okei, nyt olen nipo. Mutta kokemuksesta voin sanoa, että taskut ovat hieman liian pienet ja niitä on liian vähän. Lantion kohdalla oleviin taskuihin voi laittaa pieniä ruuveja, mahdollisesti lyijykynän, mutta se on ainoa reiden tasku, johon todella mahtuu suuria esineitä. Olisi ollut mukavaa saada toinen tilava tasku, jos aikoo mennä puutarhahommiin.

Näistä pienistä puutteista huolimatta housut saavat hyvät arvosanat kaikesta, aina mukavuudesta ilmanvaihtokykyyn. Vyötäröllä on kaksi joustavaa nauhaa, joten vyön voi jättää kotiin, ja alaosan istuvuutta voidaan säätää tarranauhalla.

- Erinomainen valinta kävelyyn sekä kaupungissa että luonnossa. Pidän niistä todella!

KATSO LISÄÄÄ: Kaikki Sportamoren ulkoiluhousut