Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille Image

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

Hva er det som skjer med deg, og hva er det som skjer? Jeg har ikke sett noe på teddyfleece. Testasimme lukuisia eri malleja ja kokosimme yhteen parhaat.

Teddyfleece on yksi mukavimmista vaatteista, joita voit käyttää kylminä kuukausina. Vaate toimii mainiosti alla, keskikerroksena tai vain ylimääräisenä lämpimänä puserona, kun kylmä iskee. Testiryhmämme tutustui teddyfleecejen maailmaan ja valitsi voittajat niin naisten kuin miesten malleista.

Naisten teddyfleecet:

Pehmeä sisä- ja ulkopuolella

DAM_WEARCOLOUR.jpgMalli: Boom Jacket

Merkki: Wear Color

Testiryhmä sanoo: Tämä on erittäin viihtyisä teddyfleece materiaalista, joka on sisältä yhtä mukavaa kuin ulkopuolella. Mallissa on pehmeät hihansuut, jotka sulkeutuvat tiukasti ja lämpimästi, ja koska puserossa on myös korkea kaulus, se eristää hyvin kylmältä. Taskut ovat suuret ja tilavat ja ne saa kiinni vetoketjuilla, joten voit pitää arvoesineesi turvassa.

- Vasemmassa käsivarressa on pieni vetoketjullinen tasku, johon voit kätkeä pieniä asioita, mutta suurin syy sill on todennäköisesti silmiä miellyttävä yksityiskohta, yksi testaaja pohtii.

Testiryhmän mielestä design on erittäin siisti ja puhdas. Puseron sininen ja valkoinen versio olivat heidän mieleen.

Kuin jääkarhun halaus

DAM_HH.jpg Malli: Precious fleecetakki

Merkki: Helly Hansen

Testiryhmä sanoo: Koska fleece on ulkopuolelta samaa materiaalia kuin sisäpuolella, on testiryhmämme yhtä mieltä sen yltiöpäisestä pehmeydestä. Vetoketjuilla suljettavissa taskuissa on myös pehmeä synteettinen kangas, jossa voi lepuuttaa käsiä. Kainaloiden alla on eräänlainen joustava paneeli optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi. Kaulus on korkea ja pitää kylmän poissa.

- Tästä puserosta tulee mieleen jääkarhun halaus, eräs tyytyväinen testaaja hehkuttaa.

Monitoiminen unelma

DAM_PEAK.jpg Malli: Original Pile Neck

Merkki: Peak Performance

Testiryhmä sanoo: Etsitkö mallia, joka palvelee niin lumisena ulkoilupäivänä kuin sohvallakin? Voit lopettaa etsinnät. Tässä on suloinen teddyfleece, jossa on puolikas vetoketju. Puseroissa on pehmeät hihansuut ja kaksi stoca-taskua käsien lämmittämiseen. Kaunis vadelmanvioletti väri miellytti testaajiamme, mutta mallia saa myös kauniissa laivastonsinisessä sävyssä. Kuten aina, Peak Performance on ajatellut muotoilua. Rinnan kohdalta löytyy pieni logo.

- Olen löytänyt täydellisen takin, eräs testaaja sanoo.

Kestävää laatua

DAM_EIVY.jpg Malli: Redwood Sherpa -takki

Merkki: Eivy

Testiryhmä sanoo: Malli on aavistuksen ylisuuri. Tilavan istuvuuden ansiosta saat tilaa kerrosten alle. Se sopii myös tilavista malleista pitäville. Teddypaitaa saa kolmessa miellyttävässä värissä (musta, sammaleenvihreä ja viininpunainen), joista kaikista testaajamme pitivät. Hihoissa on peukaloreiät, jotka viimeistelevät istuvuuden. Mallista löytyy kaksi tilavaa taskua, joihin voit kätkeä arvotavarasi tai lämmitellä käsiä.

- Tämä on laadukas teddyfleece, materiaali tuntuu kestävältä ja sopii moneen vuodenaikaan, eräs testaaja iloitsee.

Hyvännäköinen malli, joka eristää mainiosti

DAM_KT.jpg Malli: Mellomlag

Merkki: Kari Traa

Testiryhmä sanoo: Vau, tämä pusero on niin mukava ja lämmin! Sillä on hyvä lämmön eristämiskyky ja se sopii erinomaisesti kylmään keliin. Villapuserossa on lämpimät hihansuut, jotka erottuvat selvästi muun puseron värissä sekä kaksi vetoketjullista taskua ja rintatasku. Malli on tilava. Tämä malli saa myös plussaa kahdesta vetoketjullisesta sivutaskusta sekä ylimääräisestä rintataskusta. Se on paitsi käytännöllinen yksityiskohta, myös tyylikäs lisä.

- Kaulus on sopivan korkea ja tuntuu erittäin mukavalta. Se ei ole liian korkea eikä liian matala, eräs testaaja iloitsee.

Miesten teddyfleecet

Urheilullinen malli

HERR_WEARCOLOUR.jpg

Malli: Retro Pile Jacket

Merkki: Bruk farge

Testiryhmä sanoo: Kaunis teddyfleece, joka sopii kaikille. Siinä on vetoketjullinen rintatasku, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Mallissa on kaksi muuta taskua, joissa on myös vetoketju. Melko ohut ja kevyt teddyfleece, joka tuntuu vähän urheilullisemmalta.

-Tätä voisin käyttää sekä rinteessä että kaupungissa. Det er ikke noe å snakke om. Det er ikke noe å snakke om.

Käännettävä unelma

HERR_HH.jpgMalli: Oslo Reversible Pile Jacket

Merkki: Helly Hansen

Testiryhmä sanoo: Helly Hansen on ollut todella fiksu! Tätä mukavaa vaatekappaletta voidaan käyttää kummin päin tahansa. Toiselta puolelta se on teddyfleece ja toinen puoli pitää vettä ja tuulta. Toisin sanoen se on tehty myös ulkokäyttöön. Molemmilta puolilta löytyy kaksi taskua. Kaulus tulee korkealle.

- Tuulisena päivänä käännän vain takin päälle niin, että kangaspuoli on ulkona. Niin fiksu ja hyödyllinen ratkaisu, eräs myyty testaaja hehkuttaa.

Edullinen klassikko

HERR_WYTE.jpg Malli: Teo

Merkki: Wyte

Testiryhmä sanoo: Klassinen design ja erittäin hyvä hinta! Mallissa on vetoketjulliset taskut, joten voit kantaa arvoesineitä aina mukanasi. Lisäksi taskut ovat melko suuret. Kaulus on korkeahko. Valkoinen heijastin on mukava yksityiskohta.

- Hihat eivät kapene, mutta se tarkoittaa toisaalta suurempaa liikkumisvapautta, eräs testaaja pohtii.

OSTA TÄÄLTÄ: Fleecepaidat

LUE LISÄÄ: Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille