Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas Image

Osta joululahjaksi kengät - loistava lahja-opas

Er du sikker på at du ikke har noen problemer med å finne ut av det? Älä huoli - meillä on loistava vinkki! Hva er det Pohjolan har å by på, og hva er det Pohjolan har å by på?

Oikean mallin löytäminen kenkäviidakosta on haastavaa. Onneksi olemme valinneet kauden 15 kuuminta mallia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Sen kun käärit kengät pakettiin ja piilotat kuusen alle. Det er ikke noe å snakke om.

Talvisaappaat ja -kengät naisille

Ivalo2 W BUGrip, Icebug

Ivalo2 BUGrip Icebug Tämä on todellinen kymmenen pisteen kenkä, kun etsit turvallista ja lämpöistä kenkää. Icebug tunnetaan ennen kaikkea kyvystään valmistaa talvijuoksukenkiä- ja saappaita parhaalla pidolla. Näiden viininpunaisten talvisaappaiden pohjissa on dynaamiset teräsnapit, jotka taittuvat sisään kävellessäsi kovalla alustalla, mutta pääsevät käyttöön lumella ja jäällä -täydelliset kengät kaikille, jotka etsivät talvisaappaita koiran ulkoiluttamiseen tai jotka haluavat luotettavan talvikengän työmatkoille. Hvordan kan jeg hjelpe deg med å finne den rette løsningen? Det er ikke noe problem å få tak i Icebug.

Steg, Kari Traa

Steg Kari TRaa Kari Traalta er en av Kari Traaltas mest populære skuespillere. Sisäpuolelta löytyy mukava villasekoitevuori, joka pitää jalkasi lämpimänä myös talvella. Lisäksi villa on melkein hajutonta ja se lämmittää edelleen, vaikka hikoilisit. Kumisaappaita on saatavana kolmessa eri värissä (sininen, harmaa ja vaaleanpunainen), ja siinä on välipohja pehmeää EVA-materiaalia. Kari Traalta er en av Kari Traaltas mest populære artister.

Vinterkarneval, Sorel

winter carnival Jos aiot hiihtää lasten kanssa, rakentaa lumiukkoja tai käydä pitkiä kävelyretkiä syvässä lumessa, tämä on viisas valinta. Sen lisäksi, että mallissa on korkea pohja, joka eristää maasta nousevalta kylmältä, se on myös vedenpitävä. Toinen huomattava asia tässä superkenkässä on, että sisällä on vuori, joka voidaan poistaa haluttaessa. Ripusta se kuivaimen päälle käytön jälkeen, jotta voit käyttää kenkiä uudelleen nopeastikin! kan du se hvordan Sorelilta ser ut.

Baggy ull, Palladium

baggy wool palladium Aivan kuten Sorelin panssarimallissa, myös tässä Palladiumin mallissa on irrotettava sisävuori, joka on kätevä, koska se on helppo poistaa ja kuivata. Lisäksi se on villavuori, mikä tarkoittaa, että se on periaatteessa hajutonta (ja tietysti myös lämmittää erityisen hyvin). Parasta mallissa on tyylikkyys ja monipuolisuus. Hva med Palladium? Katso kaikki Palladiumin talvisaappaat ja -kengät.

Hva er det du vil ha? Det er ikke noe å snakke om.

Talvisaappaat ja -kengät miehille

Sutton 5A, Marc O'Polo

mar o'polo vinterkänga Tämä on selkeä valinta niille, jotka etsivät trendikkäitä saappaita, jotka sopivat töihin tai arkeen. Marc O'Polon talvikengät ovat klassiset Chelsea-saappaat. Niissä on vetoketju, jotta pukeminen kävisi helposti. Yläosa on mukavaa mokkaa ja kengät ovat saatavana kolmessa eri värissä. Se on kenkä, joka ei yksinkertaisesti koskaan vanhene. Se Marc O'Polo -kengät.

1964 Pac Nylon, Sorel

sorell vintersko ny bild Vaikka tämä talvisaapas on hyvin samanlainen kuin naisten Sorel-malli, se ei oikeastaan ole sama kenkä, vaikka tuotemerkkikin on sama. Parhaiten kenkä sopii työmatkalle, pitkille kävelyille ja lasten kanssa leikkimiseen. Jos etsit lämmintä talvikenkää, et tule pettymään. Det er ikke noe problem å bruke Sorelin-skoene.

Ivalo2 M BUGrip, Icebug

Icebug ivalo vinterkängor Kuten monet Icebugin juoksukengät, myös tämän talvikengän ulkopinnassa on dynaamiset teräsnastat, jotka taittuvat maan pinnan mukaan. Tämän avulla voit tuntea olosi turvalliseksi erilaisilla liukkailla pinnoilla ja välttää jälkiäteräsnapeista asfaltilla kulkiessasi. Lisäksi ne ovat myös erittäin tyylikkäät talvikengiksi, joiden prioriteetti on kuitenkin toiminnoissa. Det er ikke noe problem å finne Icebugs malleja.

Hva er det som er viktigst å vite? Nå er det bare å sette i gang!

Desiste sko ene er ikke lenger i bruk

Moana Nahka GS, Nike

nike moana vinterskor Kenkäkokoelma ei olisi täydellinen ilman yhtä Nike-mallia. Nämä talvikengät pitävät lapsesi jalat kuivina vedenkestävän nahan ansiosta. Kengän alapuolella on syvä kuvio, joka antaa hyvän otteen sekä kovilla että pehmeillä pinnoilla. Det er ikke noe problem å få tak i Nikeltä.

Snowcat GoreTex Insulated Comfort, Superfit

Snowcat superfit Denne modellen er laget av GoreTex for å gjøre det lettere for deg å komme inn i varmen. Det er en 100 % vedenpitävää ja pystyy käsittelemään kaikenlaista leikkimistä. Lisäksi istuvuus säädetään kahdella tarranauhalla niin, että lapsesi voi helposti laittaa ne itse jalkaan ja riisua. Tietysti ne ovat myös erittäin lämpöiset Mitä vielä odotat? Nå kan du kjøpe Superfitiltä.

Snowbank 2.0 Vanntett, Merrell

merell kids Tämä on lämmin, vuorattu, kestävä talvikenkä lapsille. Malli sopii moneen eri keliin. Pohjassa on tarttuva kumipohja ja kenkä on vesitiivis, mutta siinä on myös hengittävä verkko. Huomionarvoista on myös se, että Merrellin talvikengät on nauhoitettu ns. pikanauhoilla. Tämä tarkoittaa, että siinä ei ole löysiä naruja, joihin lapsi voisi kompastua. Plussaa myös siitä, että kengät voi nopeasti niputtaa ja ottaa pois. Det er ikke noe problem med Merrell-skoene.

Hvor mange sko har du? Du trenger bare å finne ut hvor du skal henvende deg.

LUE LISÄÄÄ: Heitä hyvästit paleleville jaloille! Tässä ovat tällä hetkellä kuumimmat saappaat

OSTA TÄÄÄLTÄ: Koko valikoima talvisaappaita ja -kenkiä