Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa Image

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

Villasta valmistetuille aluskerrastoille on ominaista mainio lämmityskyky, joka pitää pintansa, vaikka materiaali kastuisikin. Luonnollinen materiaali on antibakteerinen eli se ei haise. Testasimme suosituimmat villakerrastomme, joista osa on puhtaasta merinovillasta ja osa villan ja synteettisen materiaalin sekoituksesta. Hva er det som er så viktig?

NAISTEN ALUSKERRASTOT

Kuviomaniaa

KT_DAM_2.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Rose LS ja Rose Pant

Materiaali: 100% merinovillaa.

Istuvuus: Normaalia kokoa, runsaat hihat ja normaalipituiset lahkeet. Plussaa siitä, että villapaita tulee sopivan alas. Alaosa on vähän matalahko.

Mukavuus: "Aluskerrasto on supermukava, se todella myötäilee jokaista liikettäni", eräs tyytyväinen testaaja summaa. Tässä voit pukeutua kokonaan luonnonmateriaaliin.

Design: 10 år! Muotoilu on todella trendikäs, plussaa napeista.

Yhteenveto: Rose on yksi suosituimmista naisten alusvaatteistamme, ja sitä kiitellään ensisijaisesti lämmöstä ja mainiosta designista. Kari Traa on naisten tuotemerkki, ja sen huomaa. Malli imartelee vartaloa ja tilaa riittää niin suurille rinnoille että leveälle lantiollekin. Koska materiaali on kokonaan villaa, voi se aluksi vähän kutittaa herkkää ihoa. Malli on mukava, sopiva ja lämmin - ja selvästi yksi testin parhaista malleista.

Viininpunainen herkku

WYTE_DAM.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Flora Merino LS ja Flora Merino Pant.

Materiaali : 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus : Koko on erittäin suuri, joten voit hyvin valita pienemmän koon, jos yleensä painit kahden koon välillä. Muuten malli myötäilee vartaloa. Jeg har ikke tid til å snakke med deg.

Mukavuus : Mukava aluskerrasto, joka istuu ylle hyvin. Mukava resori, jonka avulla alaosa pysyy paikallaan. "Plussaa kauluksesta, joka ei ole liian tiukka, vaan antaa tilaa hengittää", eräs testaaja huomauttaa.

Design: Huomaamaton, hieno väri, joka on juuri nyt supertrendikäs.

Yhteenveto: Ohut aluskerrasto on tehty materiaaliseoksessa, jonka suurin osa koostuu merinovillasta. Se varmistaa, että pysyt lämpimänä kylmällä säällä. Hihat ovat suurehkot ja niissä on peukalon mentävä reikä, mikä lämmittää mukavasti. Kuten kuvasta näkyy, myös lahkeet ovat Wyten mallissa leveähköt. Parasta on ohuus ja hengittävyys. Voit mainiosti pukea aluskerraston hiihtolenkille tai laskettelurinteeseen, sillä se poistaa lämpöä tehokkaasti.

Vilukissoille

helly hansen ny

Merkki: Helly Hansen

Malli: Lifa Merino 1/2 Zip ja Lifa Merino Pant

Materiaali: 100% merinovillaa.

Istuvuus: Normaalikokoinen vetoketjulla varusteltu malli, joka lämmittää kaulaa ja jossa on pitkähköt hihat. Villapaita laskeutuu hieman takapuolen ylle ja varmistaa, ettei ylä- ja alaosan väliin jää turhaa tilaa. Housut on varustettu leveällä ja joustavalla resorilla.

Mukavuus: Osa saumoista voi tuntua, kun puet aluskerraston päälle, mutta muuten materiaali on erittäin mukavaa. "Epätavallisen mukava ollakseen villasta tehty", sanoo iloisesti yllättynyt testaaja.

Design: Viisikymmentä vaaleanpunaista sävyä? Osa testiryhmästä pitää väreistä ja siitä, miten ne toisiinsa liittyvät. Osa taas on kyllästynyt katselemaan aina vaaleanpunaista naisten vaatteista. Kerrastoa saa myös sinisenä/punaisena.

Yhteenveto Oletko vilukissa? Ei hätää! Lifa Merino on Helly Hansenin lämpimin aluskerrasto, joka on tehty kokonaan merinovillasta. Materialet er av høy kvalitet, og det er lett å finne ut hvordan det skal brukes. Se istuu yllättävän hyvin ylle. Testiryhmä pitää myös vetoketjusta ja pitkästä kauluksesta, joka lämmittää mukavasti. Saat halutessasi vetoketjun avaamalla päästettyä ylimääräistä lämpöä.

Lämpimämpi kuin luulet

PEAK_DAM.jpg

Merkki: Peak Performance

Malli: Magic Half Zip ja Magic Long John

Materiaali: 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, pitkähköt hihat ja lahkeet. Malli sopii hyvin lähes kaikille.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Osa testaajista sanoo, että osa saumoista tuntuu. Toiset testaajat eivät löydä mitään valittamista.

Design: Back to black - puhdas muotoilu kohtaa puhtaat yksityiskohdat.

Yhteenveto: Tässä Peak Performance -sarjan aluskerrastossa kohtaa kaksi maailmaa. Monien testaajien suursuosikki. Aluksi on huomautettava, kuinka mukava ja miellyttävä tämä aluskerrasto on, koska se istuu ylle kuin valettu. Älä anna synteettisen materiaalin hämätä - aluskerrasto lämmittää lähes villaisen tavoin. "Tätä täytyy melkein itse kokeilla, jotta ymmärrät, kuinka mukava se on", eräs testaaja huomauttaa.

ALUSKERRASTOT MIEHILLE:

Parhaat puolet molemmista maailmoista

BULA_HERR.jpg

Merkki: Bula

Malli: Camo Merino Villa Crew ja Camo Meriono Villahousut

Materiaali: 60% merinovillaa ja 40% polyesteriä.

Istuvuus: Löysähkö kokoon nähden. Malli istuu tiiviimmin käsivarsien ja jalkojen ympäriltä kuin vatsan kohdilta.

Mukavuus: Lämmin ja mukava malli.

Design: Erittäin mukava muotoilu. Testiryhmä tykkää camo-yksityiskohdista.

Yhteenveto: Tällä villa- ja synteettisellä materiaaliseoksella varustetulla aluskerrastolla on mainio kyky lämmittää. Jos olet kuitenkin erittäin herkkä kutiamaan, tämä ei ehkä ole ensimmäinen valintasi. Jos kuitenkin tiedät, että kestät hyvin villaa, anna palaa. Malli sopii hyvin ylle, se myötäilee jokaista liikettäsi ja näyttää tyylikkäältä. Merinovilla lämmittää myös kosteana ja polyesteri lisää mallin kestävyyttä. Käytä tätä aluskerrastoa, kun ulkoilet rauhallisesti kelin ollessa kovin kylmä. Plussaa tasaisista saumoista.

Mukavuusunelma

WYTE_HERR.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Arvid villapaita ja Arvid housut

Materiaali: 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus: Aluskerrasto vastaa kokoaan ja istuu täydellisesti ylle. Paita on hiukan lyhyehkö todella pitkille testaajille, muuten istuvuudessa ei ole huomautettavaa.

Mukavuus: Todella mukava materiaali, joka sopii täydellisesti ylle. Plussaa hihansuiden peukaloaukoista, jotka pitävät mallin paikoillaan ja lämmittävät.

Design: Täydet pisteet! Joskus tyylipuhtaus on suositeltavaa. Tämän aluskerraston sininen väri miellyttää jokaista testaajaamme.

Yhteenveto: Arvid nousee monen testaajan suosikiksi kehujen "ehdottoman täydellinen" ja "erittäin mukava aluskerrasto" kera. Merinovillan ja synteettisen materiaalin sekoitus on todella ohut. Yläosa muistuttaa jopa tavallista T-paitaa. a on erittäin ohut. Niin paljon, että yläosa muistuttaa tavallista t-paitaa. Aluskerrasto lämmittää, mutta ei ole mikään superkuuma. Malli sopii myös kukkaronnyöreille.

Ulkoneva muotoilu

MONS_HERR.jpg

Merkki: Mons Royale

Malli: Olympus 3.0 LS ja Olympus 3.0 Legging

Materiaali: 93% merinovillaa ja 3% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, hieman tilavahko. Lahkeissa ja hihoissa on vähän ylimääräistä, mikä tekee mallista sopivan suurimmalle osalle käyttäjistä.

Mukavuus: Aluskerraston parasta antia on, ettei se kutita lainkaan, kuten osa malleista joskus.

Design: Tässä mallissa on jotakin, joka saa testiryhmän yhdistämään aluskerraston juoksuvaatteisiin. Hihojen logo tekee tästä mallista erottuvan.

Mons Royale on todella panostanuttämän aluskerraston suunnitteluun. Tästä et löydä tarpeettomia saumoja, sillä materiaali on saumaton. Se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Vaikka pohja on lähes sataprosenttista villaa, se lämmittää sopivasti, mutta Alppien jääkylmiä päiviä varten tarvitset ehkä lämpimämmän aluskerraston. Ventilaatio ei villavaatteiden tavoin ole paras mahdollinen, joten malli sopii parhaiten rauhallisempaan liikuntaan pariin pakkasasteeseen. Plussaa muotoilusta, jonka ansiosta haluat käyttää tätä jopa arjessa.

Helposti paleleville

CRAFT_HERR.jpg

Merkki: Håndverk

Malli: Merino 240 Zip ja Merino 240 husut

Materiaali: 51% villaa, 36% polyesteriä ja 13% polyamidia.

Istuvuus: Normaalia kokoa tai aavistuksen pienehkö. Voit valita oman kokosi. Malli myötäilee vartaloa, muttei istu liian tiukasti.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Malli on niin mukava, että siinä tekee mieli kulkea ympäri vuoristoa jopa päiviä.

Design: Pelkistetty malli, jossa on vähän kuvioita. Todella Craftimainen.

Yhteenveto: Onko keli todella kylmä? Siinä tapauksessa voit huoletta nauttia Merino 240 -aluskerrastosta. Tämä malli on erittäin lämmin ja on parhaimmillaan vuoristossa ja laskettelureissulla - olitpa sitten hiihtoreissulla tai kävelyllä. Vetoketjullinen pusero on mukava ja käytännöllinen, sillä voit vetoketjun avulla säädellä lämpöä. Yksi parhaimmista puolista on mukavuus. Malli istuu täydellisesti ja lämmittää hyvin. Parasta mallissa on kuitenkin, ettei se kutita yllä ja että se kestää käyttöä.

Peakin klassikko

Underställ Peak

Merkki: Peak Performance

Malli: Magic Half Zip ja Magic Long John

Materiaali: 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaali koko, normaalit pitkät hihat ja lahkeet. Jos olet pitkä, voit kokea aluskerraston aavistuksen lyhyehkönä. Kerrasto istuu tiukasti ylle.

Mukavuus: Erittäin pehmeää materiaalia! Ohut kangas tuntuu mukavalta ja joustava kangas takaa mainion liikkumisvapauden.

Design: Mukavampi versio basic -aluskerrastosta, yksi Peak Performance -mallin testaaja tokaisee.

Yhteenveto: Peak Performances Magic -sarja on klassikko aluskerrastojen joukossa. Valita voi joko vetoketjullisen mallin tai ilman vetoketjua tulevan. Osa suosii korkeaa kaulusta ja sen lämmittävää ominaisuutta, kun taas toisista vetoketju tekee aluskerrastosta välikerraston. Aluskerrasto istuu hyvin ylle ja istuvuus imartelee. Se sopii hyvin myös lasketteluun.

Perussetti

craft ny ny

Merkki: Håndverk

Malli: Merino 180 -sarja

Materiaali: 47% polyesteriä, 42% villaa ja 11% polyamidia.

Istuvuus: Aluskerrasto istuu lyhyehköjen trikoiden tavoin. Jos olet kovin pitkä, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli.

Mukavuus: Niin miellyttävä! Saatat tuntea saumat pukiessa, mutta treenin aloittaessa et niitä huomaa.

Design: Kokomusta ja tyylipuhdas. Tämä on malli sopii sinulle, joka et halua erottua joukosta.

Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on tehty villasta ja synteettisestä materiaalista. Se on erittäin ohut. Se lämmittää sopivasti kylminä kuukausina, mutta kaikista koleimpina päivinä tarvitsee kaverikseen vähintään välikerroksen. Samassa setissä tulee ylä- ja alaosa, mikä sopii kukkarolle. Ohuen materiaalin ansiosta ventilaatio on astetta parempi ollakseen villainen.

OSTA TÄÄLTÄ: Aluskerrastot

LUE LISÄÄÄ: Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella