2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn Image

2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn

Chunky sneakers, låga sneakers eller vita sneakers? Här är 8 modeller från Puma, Nike och Adidas som finns för både barn och vuxna.

Vilka sneakers ska man köpa år 2020? Svaret är att både nya modeller och modeller som redan varit poppis i flera år är rätt val. Här har vi samlat 8 par som ser lika bra ut till både dam, herr och barn. 

REDAN SHOPPINGSUGEN? Se alla våra sneakers!

Converse All Star

Finns för: Dam, herr, juniorer, barn och baby!

converse sneakersDen här modellen känner du förstås igen! Converses klassiska All Star sneaker i canvastyg är aldrig ett dåligt köp. Den finns i en låg modell, en hög modell och i mängder av färger. Mer behöver kanske inte sägas?

Puma Celia Mode

Finns för: Dam och juniorer

puma celiaLite färg är aldrig fel! Just nu är det supertrendigt med så kallade chunky sneakers och den här modellen från Puma är ett utmärkt exempel. Tyvärr finns det inte för herrar, men man kan ju alltid önska sig inför nästa år? För dam och juniorer finns den även i en vit version.

Adidas Grand Court

Finns för: Damherrjuniorer och barn.

adidas grand courtDet här är en återuppväckt 70-talist som du kommer kunna ha länge! De tre ränderna från Adidas går aldrig ur tiden och det gör inte vita sneakers heller. Den finns också i en något mer färgglad version för dam och herr, med retroinslag

Puma Carina

Finns för: Damjuniorer och barn.

carina puma sneakersEn skön 80-talsmodell som nu gör comeback. Den här skon för dam och juniorer har försetts med en liten platåsula samt en innersula av SoftFoam, vilket gör den både snygg och skön. Toppen också att den även finns i färgerna vit/turkos för juniorer och barn, samt svart för dam.

Nike Tanjun

Finns för: Damherrjuniorer och barn.

Tanjun sneakersEn lite modernare klassiker med maxad komfort. Den här grå sneakern är döpt efter det japanska begreppet för "enkelhet", vilket förklarar designen. Tanjun går att matcha till allt, och finns i massor av färger för herr, dam och juniorer och barn!

Nike Air Max Excee

Finns för: Damherr och juniorer

nike air max exceeDet här är en sneakersmodell som de flesta nog känner till. Nikes Air Max sneakers finns i flera olika varianter och färger, för damer, herrar och juniorer. Förutsatt att du klickar hem rätt storlek kan det här omöjligen bli ett felköp! Du hittar den även i en vit upplaga för dam, en helsvart för herrar, en rosa för juniorer och en färgglad för barn

Puma X-Ray

Finns för: Damherr och juniorer/barn

puma x-rayDessa sneakers är som en enda stor sockerchock, som också går att klicka hem i en melerad version för herr, dam och juniorer. I övrigt kan sägas om de är ordentligt chunky, vilket vi gillar! Som allra bäst gör den sig till ett par svarta jeans eller ljusgrå tights. 

Nike Renew Lucent

Finns i: Damherr och barn/junior

nike renew lucent sneakersEn vit sneaker som kommer gå hem i de flesta sammanhang. Matchas enkelt till det mesta och finns i flera kulörer för dam, barn, juniorer och herrar! Dessutom är den väldigt bekväm då den drar lite åt löparskohållet.

SHOPPA HÄR: Alla våra sneakers

LÄS MER: Så tar du hand om dina sneakers i skinn, mocka och tyg