Yes! Nu har vi fått in Nike Plus Size collection Image

Yes! Nu har vi fått in Nike Plus Size collection

Äntligen hittar du ett större urval av storlekar från Nike hos oss på Sportamore. Här är allt du vill veta om Nikes Plus Size-kollektion.

En bra passform på träningskläderna är viktigt hur du än tränar, oavsett kroppsform. För att säkerställa att så många som möjligt hittar en passande fit och kan ge allt på gymmet erbjuder Nike fler storlekar än någonsin tidigare. I deras Plus Size-kollektion finns ett större spann av storlekar, så att du kan hitta tights, sport-bh:ar och toppar som låter dig fokusera på träningen och inget annat. I för tighta och illasittande kläder är det svårt att känna dig självsäker och bekväm. Därför älskar vi att du nu kan hitta Nikes snygga plagg även i lite större storlekar! Scrolla ned så hittar du några av våra favoriter från kollektionen.

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0016_02.jpgI Plus size-kollektionen hittar du Nikes klassiska Swoosh Bra, rekommenderat pris 299 kronor.

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0171_02.jpgSport-bh och tights för svettig och tuff träning, rekommenderat pris 299 kronor respektive 429 kronor.

Nike Plus CollectionBlommig t-shirt som funkar lika bra till vardags som på träningspasset, rekommenderat pris 379 kronor. Det finns också matchande tights.

Nike PLus SizeTräningslinne i mesh som håller dig sval och bekväm under svettiga träningspass, rekommenderat pris 269 kronor.

Nike Plus Size 4

Leggings i stretchigt jerseytyg med ett lite högre midjeband, rekommenderat pris 299 kronor.

Nike PLus Size 2Mjuk och skön löpartopp med ribbade ärmar, tumhål och en 1/2 zip i fram, rekommenderat pris 429 kronor.

HÄR hittar du Nike Plus Size.

SHOPPA HÄR: Osta Nike-vaatteita

LÄS MER: Testaa! Därför är Nike One tight så grymma

LÄS MER: Sportamores stora guide till rätt sport-bh