Waikani Beachwear – prisvärda badkläder i säsongens mönster och färger Image

Waikani Beachwear - prisvärda badkläder i säsongens mönster och färger

Är det fel att drömma sig bort till en sandstrand? Absolut inte! Vårt nya badmärke Waikani Beachwear för tankarna till saltvatten, palmer och margaritas. Här är allt du vill veta om det nya märket!

Är du en av de som gärna gör din egen bikinilook, alltså föredrar att matcha en mönstrad underdel med en enfärgad överdel istället för att köpa ett färdigt set? Då har du kommit helt rätt. Nya badmärket Waikani Beachwear har prisvärda badkläder för både henne och honom - självklart i de trendigaste färgerna och mönstren.

- Waikani Beachwear riktar sig till alla som vill känna sig fina på stranden! På damsidan kan du mixa och matcha flera olika modeller efter eget önskemål, så du kan ha med dig flera ombyten till stranden eller på semestern, säger Erika Adolfsson, produktutvecklare på Waikani Beachwear.

Säsongens badmode

Vilka badtrender ser vi under året?

- Vi ser mycket klassiska mönster i en ny tappning. Både Hawaii-mönster och paisley (ett droppliknande mönster som ursprungligen kommer från Persien, reds. anm.) är superstort i år! Men även ränder i olika utsnitt.

Waikani beachwearÄr det någon gång du ska satsa på mönster är det på stranden - gärna djurprint som den här roströda bikinin, tai i paisley som badshortsen ovanför. HÄR hittar du badkläderna från Waikani Beachwear .

Hur är det med djurmönster?

- Vi älskar fortfarande djurmönster. I årets kollektion från Waikani Beachwear finns det ett superfint leopardmönster i en trendig roströd kulör. Även detaljer i sköldpaddsmönster är stort under året som kommer och syns både på över- och underdelar samt på baddräkter.

Vilka färger ska jag satsa på?

- Sommarens färg: gult! Det kanske inte är färgen du bär under första semesterveckan om du är blek från början, men någon vecka in på semestern så är det så snyggt mot en solkysst hud.

Så tvättar du dina badkläder -

Hur tvättar jag badkläderna för lång hållbarhet?

- Skölj alltid plaggen när du kommit hem från stranden eller badhuset så att du får bort klorvatten och saltrester up kläderna. Du kan även tvätta plaggen med jämna mellanrum, följ då tvättrådet i plagget. Använd aldrig sköljmedel, badkläder innehåller elastan som blir förstört av sköljmedel, det tappar helt enkelt sin elasticitet och badkläderna blir sladdriga och tråkiga. Undvik också att torktumla dina badkläder då de försämras av den höga värme som uppstår i tumlaren.

Hur är Waikani Beachwear i storlek?

- Badkläderna är normala i storlek så välj den du brukar köpa på underkläder och badkläder.

Vilka badkläder från årets kollektion får jag inte missa?

- Personligen älskar jag allt med volangdetaljer. Vi kommer få in både överdelar, underdelar och baddräkter med volang. Sedan älskar vi bandeautoppen Mano Bandeau, samt överdelen Mano Brief med ringdetaljer i guldfärg som gör sig så snyggt tillsammans med det rostorange tyget. De ser vi fram emot, och kommer i april!

SHOPPA HÄR: Vårt breda utbud av badkläder

LÄS MER: Därför är badkläder med fruktmönster populärast på beachen