Vinn tights från Casall och Adidas Image

Vinn tights från Casall och Adidas

Delta i oktobers utmaning ”10 minuter träning” och du har chans att vinna snygga träningstights från Casall och Adidas. Så här gör du för att tävla!

Du har väl inte missat oktobers stora träningsutmaning ”10 minuter träning” som går ut på att röra dig (minst) 10 minuter om dagen? Lite rörelse varje dag ger stora positiva effekter för hälsan, och inte minst för humöret eftersom motion frigör endorfiner. Var med och gör oktober till en hälsosammare och gladare månad!

Fyra av Sveriges största träningsprofiler, före detta fitnessatleten Emelie Hollsten, PT:n och träningsbloggaren Amelie Håkansson, CrossFit-stjärnan Lukas Högberg och superyogin Johanna Andersson kommer under hela oktober bjuda på snabba träningspass som du kan göra i princip var som helst. Du kommer med andra ord få daglig inspiration, som förhoppningsvis hjälper dig hålla motivationen uppe under hela månaden.

En annan sak som kan pigga upp humöret är snygga och funktionella träningskläder. Under oktobers fyra veckor har du chans att fylla på din träningsgarderob och vinna träningskläder från kända varumärken. 

Den här veckan kan du vinna tights från Casall och Adidas!. Klart du vill vara med och tävla om så snygga priser!

Så här gör du: 

Träna i (minst) tio minuter. Helst något av Emelie Hollstens varierande pass som vi tipsar om här på Sportamore magazine, men vi uppmuntrar så klart till all typ av träning! Ta en bild på dig själv när du gör någon av övningarna och publicera den på Instagram med hashtaggen #sportamore10. Då är du automatiskt med i tävlingen. Använd gärna din kreativitet! Kom ihåg att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Sista chansen att delta i tävlingen är på torsdag 6 oktober klockan 23.59. På fredag, 7 oktober, kontaktar vi vinnarna via direktmeddelande på Instagram. 

Träna hårt och lycka till!

LÄS MER: Pass 1 med Emelie Hollsten: Tufft cardiopass på 10 minuter

LÄS MER: Pass 2 med Emelie Hollsten: 4 övningar som lär dig att stå på händer