Tips! Padelracket, padelskor och padelkläder som maxar ditt spel Image

Vinkkejä! Padelracket, padelskor och padelkläder som maxar ditt spel

Vem brukar du möta i padel? Känn smaken av seger med ett nytt padelracket, nya padelskor och kanske till och med en helt ny outfit! Här är 10 padelfavoriter du inte vill missa.

När du kliver in på padelbanan nästa gång ska det inte vara något snack om saken. Motståndarna har inte en chans mot ditt nya padelracket. Med ny utrustning kan du snart känna segerns sötma i munnen. Här är tio favoriter ur vårt padelsortiment, som du inte vill missa.

Padelracket

LÄS MER: Så väljer du rätt padelracket

bullpadel racketVertex Avant från padelmärket Bullpadel är ett exklusivt racket som är tillverkat av en blandning av kolfiber och glasfiber. Rackethuvudet är diamantformat och passar dig som redan avancerat i ditt spel, och söker ett troget racket med mycket kraft i!

Padelracket axionCarbon Pro från Axion är perfekt för dig som är nybörjare inom padel och vill köpa ditt första racket. Det är extremt prisvärt, har ett droppformat huvud och neutral balans. Lätt att använda och snäll mot plånboken.

babolat viperEtt snabbt padelracket för dig som vill sätta fart på spelet med en gång. Viper Lite är ett topptungt padelracket från Babolat med noggrant utplacerade hål som ger klockren effekt! Träffytan är tillverkad i glasfiber med en extra bred sweetspot. Passar du som har spelar ett tag och vill uppdatera till game.

adidas tour seDet här är ett riktigt stabilt padelracket som brukar uppskattas för sin höga komfort, och jämna balans. Stor sweetspot som även gör Tour SE från Adidas till ett lättspelat maila. Något för både nybörjaren och den vana spelaren!

Padelskor

adidas gamecourtGamecourt från Adidas är ett par inomhusskor som funkar för både tennis och padel. De är utrustade med en bred sula som stöttar dig i spelets snabba sidledsförflyttningar och riktningsförändringar. Ovandelen är tillverkad av ventilerande mesh, vilket medför att du slipper bli alltför svettig.

bullpadel vertex lightI de här padelskorna från Bullpadel kommer du snabbt märka skillnad. Sulan är tvådelad, varav den främre delen är försedd med så kallade "stoppunkter" och den bakre med ett fiskbensliknande mönster som anpassats för att få grepp om padelplanens sand. På framfoten finns en särskilld rotationszon, som främjar det specifika rörelsemönster som finns i padel.

Kläder för padel

Asics evo shirtEn klassisk polotröja för padelspel. Club M Polo Shirt från Asics har meshdetaljer på ärmar, rygg och framsida, för att du ska kunna svettas ordentligt utan att överhätta! Dessutom är den snygg också.

Wilson tennis shortsEtt par riktigt praktiska träningsshorts med fickor där du kan lägga reservbollar under uppvärmning och spel. Competition 8 Short från märket Wilson är tillverkade i snabbtorkande material och finns att få i sex olika färger.

Padelväskor

adidas tour bagRacket Bag Tour från Adidas är den enda väska du behöver när du åker på turnering. På sidorna finns två sidofack, där du kan lägga dina racket, och i mitten ryms kläder, skor och annat du behöver ha med dig. Sist men inte minst finns en mindre ficka för nycklar, plånbok och mobiltelefon.

bullpadel padelväskaEn slitstark padelväska i nylon. Bpp 20002 Mid C från Bullpadel rymmer flera racket i en termofodrad ficka, som skyddar dina padelracket mot slag och temperaturskillnader. Baktill är den fodrad och sitter skönt på ryggen när du har den på dig.

LÄS MER: Bäst i test! Träningstights, gymshorts och träningsbyxor för herrar

SHOPPA HÄR: Allt för ditt padelspel