Sandaler att vandra i Image

Sandaler att vandra i

Köp ett par sandaler som går att använda överallt! Här är tre modeller för män som passar bra oavsett om du är på stranden, i stan eller i skogen.

Glöm gamla hårda och platta sandaler som skaver och tröttar ut fötterna. Nya sandaler är uppbyggda, bekväma och gjorda i praktiska material.

- Våra sandaler är alla gjorda för att ge så god komfort som möjligt och för att kunna användas på flera olika sätt. Många modeller är så bra uppbyggda att du utan problem kan gå långt i dem och även traska i lite sämre terräng eftersom fästet är så bra, säger Peter Granbom på Merell, och fortsätter:

- Multifunktionen är viktig för många, det blir väldigt praktiskt. Tar du dessutom hand om dina sandaler, gör rent dem med en mild tvållösning när de är smutsiga och ser till att de torkar ordentligt, kan du ha sandalerna i flera säsonger.

Får jag ha strumpor i sandalerna?

- Det tycker jag absolut. Sandaler är främst praktiskt. Vill du ha något som värmer lite ska du definitivt ta på strumpor.

Tre grymma sandaler för honom

sandaler

Merell Kabarra Convertible. Ordinarie pris 799 kruunua.

- En smidig sportsandal som är väldigt bekväm. Sulan ger bra grepp och många uppskattar att hälremmen går att ta loss.

sandaler

Merell Capra Rapid Sandal. Ordinarie pris 949 kruunua.

- Ännu stabilare och tåligare. Capra kan du använda till det mesta eftersom den är rejäl, samtidigt som den är sval och lätt.

sandalerMerell Capra Rapid Sieve. Ordinarie pris 1095 kruunua.

- Det här är en riktig hikesandal som skyddar tårna och går att snöra men är sval och skön eftersom hälen är fri. Foten stabiliseras också av en bra uppbyggd mellansula. Med den här är det bara att ge sig av!

LÄS MER: 3 sandaler för henne

LÄS MER: Skorna du ska satsa på sommaren 2016

LÄS MER: Vårens stora löparskotest